Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Джулието Киеза: Медиите ни разказват обратното на това, което всъщност се случва

/Поглед.инфо/ Русия откри огън по украинските кораби, които твърде много са се приближили към Керченския мост. Русия построи мост, дълъг 20 км., свързващ руското крайбрежие с другото руско крайбрежие – с кримското.

Няколко души в Украйна, включително президентът, не останаха доволни от това. Някои дори заявиха, че този мост трябва да се взриви. Русия изпрати предупреждение, че не трябва да се приближават към руска територия. Западът обяви агресията на Русия против Украйна, докато в действителност нещата са точно обратните. Както винаги медиите ни разказват противоположното на всъщност случващото се.

През февруари следващата година на Порошенко му предстоят президентски избори. Доколкото може да се съди по допитванията, той има нисък рейтинг. Военното положение би направило изборите невъзможни. Така Порошенко ще остане на власт. Това, което се случи, може да служи и за допълнителна цел – да се сплашат съюзниците от НАТО и да им се внуши, че Украйна се нуждае от помощта на НАТО и че трябва да ѝ разрешат да влезе в него.

Това би означавало в Алианса да влезе страна, която се управлява по абсолютно недемократичен начин и води война в Донбас. Това би означавало НАТО да приеме война вътре в себе си.

В руските териториални води са влезли кораби, които фактически са сили на НАТО, защото НАТО вече се намира на територията на Украйна, влияе на решенията на правителството, обучава украинската армия и така нататък. Ситуацията е много опасна за всички ни.

Превод: В.Сергеев

Източник: http://pogled.info/svetoven/dzhulieto-kieza-mediite-ni-razkazvat-obratnoto-na-tova-koeto-vsashtnost-se-sluchva.99334

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!