Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф. Лизбет Любенова: Цялата болшевишка революция е подготвена отвън. Ленин е агент на германското военно разузнаване. Не само Германия е давала пари за революцията, евреите на Ротшилд също... Не може да не си зададеш въпроса защо всички са евреи – Ленин има еврейска нишка, Троцки е доказан евреин, Каменев е евреин…

.

Проф. Лизбет Любенова за Фрог: Марксизмът създаде веригите и моловете

Цялата болшевишка революция е подготвена отвън. Ленин е агент на германското военно разузнаване. Чудила съм се как може човек, който е в затвора в Германия, изведнъж да се окаже в брониран влак със супер модерно оръжие и пари, предназначени за революцията в Русия. Това заяви в интервю за Фрогнюз проф. Лизбет Любенова от Института от исторически изследвания в БАН.  

Не само Германия е давала пари за революцията, евреите на Ротшилд също. Не може да не си зададеш въпроса защо всички са евреи – Ленин има еврейска нишка, Троцки е доказан евреин, Каменев е евреин… Те са пуснати, за да създадат катаклизъм, за да може Русия да излезе от войната и Германия да победи. Германската стратегия е ясна. 

По Ньойския мирен договор Германия няма право на въоръжена армия и нейните войници се обучават в Съветска Русия. 

Какви са били интересите на големите еврейски банкерски къщи по това време? Голяма част от заводите се изграждат с еврейски пари.

Маркс не говори  срещу банкерския капитал. Когато пише „Капиталът”, той критикува принадената стойност. Критикува този, който произвежда, т.е фабриканта. Той призовава за пролетарска революция, стачка и въстание. Когато имаш предприятие, което дава на 100 души хляб, и като му се направи 2 пъти стачка, се срива. Къде отива фабрикантът? Естествено при банкера. Взема кредит срещу заробваща лихва. 

Марксизмът е създаден в интерес на най-богатия банков елит. А той е международен. За да може да зомбираш едно общество, трябва да създадеш теорията – това направи Маркс. Създаде фалшива теория, за да срине средната класа, която е производителна. 

Това го има и в момента. Веригите и моловете сринаха гаражната търговия, която се осъществяваше от средната класа.

Източник: https://frognews.bg/novini/prof-lizbet-liubenova-frog-marksizmat-sazdade-verigite-molovete.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!