Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Видяхте ли защо Гърция постигна всичко в Македония, а ние - нищо... Защото за нашите патриотизмът е само да изкарат пари, а гърците мислят и за държавата...

Гърция подписа договор с Македония, в който Македония се отказа практически от всички антични претенции.
Т.е. няма никаква македонска нация, идваща от Ал.Македонски, отказват се от посегателства върху гръцката история, та дори - частично от името си.
В същото време България подписа договор, в който призна "македонския език". И не получихме нищо. Дори не сме поискали да извадят "Битолския надпис" на Иван Владислав, и да го дадат на международни експерти.
Нещо, което би доказало, че македонците са българи и цар Самуил е българин. И този надпис се пази в подземия и никой не може да иде до него. Пазят камък от 10 века, да не им събори държавата.
И ние дори това не поискахме.
Защо ли става така?

Ами защото нашите патриоти са само за пари патриоти. Македония е пазар за паспорти. Няма значение на кого ги издаваш - българин, македонец, албанец, циганин. Важно е да взимаш по 5000 евро...
Гърците и те обичат парите. Но обичат и Гърция. И 30 години последователна политика на съвсем различни правителства, доведоха до победа.
При нас - доведоха до признаване на всичко в македонизма и обогатяване на днешните македонстващи патриоти в България...
Ето това е разликата...

Добри Божилов
31.10.2018

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/10/blog-post_293.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!