Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗВЪНРЕДНО! Френски медии: ВМРО е замесена в криминална търговия с български паспорти, а лидерът й и негово протеже в Агенцията за българите в чужбина дълбоко са бъркали в кацата с меда!

Френският „Нувел обсерватьор“ написа черно на бяло: ВМРО е замесена в криминална търговия с български паспорти, а лидерът й и негово протеже в Агенцията за българите в чужбина дълбоко са бъркали в кацата с меда!

В резултат на което стотици македонци и албанци от Македония и Косово незаконнно са влезли в Евросъюза, а в черната каса на „Пиротска“ влезли десетки милиони евро.

Вместо медиите да гърмят, Народното събрание да създаде анкетна комисия, а военният министър да дава обяснения в прокуратурата, в България цари пълна тишина. И нито един тв водещ не смее да зададе този въпрос на вицето Красимир Каракачанов. Тази сутрин Виктор Николаев отново обгрижи евродепутата на ВМРО Ангел Джамбазки и отново забрави да го попита за публикацията на френското издание. Да не говоря за държавните БНТ и БНР, в които Каракачанов и неговата чета са пълновластни господари.

При това публикацията на френските журналисти не е новина за българската аудитория. Още преди четири години Агенция БГНЕС изнесе същата информация, а през 2017 година сайтът „Афера“ бе цензуриран от Централната избирателна комисия заради публикуването на тези разкрития по време на парламентарните избори.

Имам сериозни съмнения и е време да ги изрека на глас: На „Пиротска“ се е настанила шайка мафиоти, търгуваща не само с патриотичната кауза, но и с европейското гражданство.

И тъй като у нас полицаите, следователите и прокурорите са безсилни пред лицето Красимир Каракачанов, което е вицепремиер и военен министър, налага се спешно да сезирам европейските институции в Брюксел и Европол.

Време е Европейският съюз да разбере, че в българското правителство има организирана престъпна група, заради която България не бива да бъде допускана до системата „Шенген“. Докато член на Европейския съюз, при това временно председателстващ същия съюз, е управляван от престъпна група, търгуваща с европейски паспорти, нейните външни и вътрешни граници са незащитени.

Автор: Велизар Енчев

Източник: http://www.informiran.net/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D1%84%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%B8-%D0%B2%D0%BC%D1%80%D0%BE-%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%81/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!