Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Акад. Петър Иванов: Това, за което 20 години биех камбаната, чак сега се признава официално: България умира, Бог да я прости!

Тези мои книги, някои от които са издадени още преди 10 години, стотиците ми статии, студии, лекции, ТВ интервюта, вестникарски публикации, многобройните текстове в Мрежата, изследванията на неказионния Демографски институт, чийто директор съм аз, грешният, десетките демографски семинари под мое ръководство с участието на най-видните български учени-демографи, както и ежедневната ми ангажираност с демографския проблем на Отечеството, досега срещаха, уви, само неразбиране, несъгласие, отпор, хули, ирония, подигравки и реална администативна, институционална, политическа и всякаква съпротива от страна на посткомунистически държавни субекти като БАН, НСИ, Правителство, Президентство, БНТ, БНР и др, а също така и от слугинско ориентираните към властта всякакви частни медии.
Темата за Демографската катастрофа беше табуирана от БСП, ГЕРБ, ДПС и безбройните измекярски партии, беше игнорирана от управляващите, защото от нея нищо не може да се открадне, тя не е като строеж на магистрали и спортни зали, като саниране, като ремонти на ремонти на ремонти.


Спрямо моите демографски изследвания, анализи и публикации, както и спрямо мен самия, години наред одъртели агенти на ДС и комунисти, разни застреляни “учени” от БАН, наследили там постовете на майките си, тъпи пишман политици и глуповати директори-калинки и цветарки се упражняваха в “мухльовска ненавист” (термин на Хулио Кортасар), подкрепяни от странното съдружие на гербаджии, социалисти, доганисти и хора на Далаверко, Перко и Посерко.
Разни Хасановци, Калфини, Султанки, “професорки” антонетки и ямболски цигани “отговаряха” за демографката политика, крадяха пари от бюджета персонално и чрез фирмите и НПО-тата си, и… не правеха нищо.
Чак сега, 20 години по-късно, няма как, се обяви официално и публично това, което аз упорито прокламирах толкова дълго:

България умира, и, умирайки, тя се циганизира и ислямизира!

Чак сега хора на самия НСИ установиха, че циганите у нас не били 320 хиляди, и не намалявали, а били много повече от милион и щели съвсем скоро да станат една четвърт от населението, а после – четири четвърти.
Чак сега се разбра официално, че българският етнос изчезва с невероятна бързина (броят на българите намалява с 310 на ден) и се заменя с етноса на братята цигани, дали толкова много за просперитета ни, (те се увеличават с 90 души всеки ден).

Хубаво, че официалните данни вече се публикуваха! И какво от това?
Нищо.
Никакви мерки срещу Демографската катастрофа!
Даже напротив, тъпанарите в Парламента и в Правителството на Баце измислиха, и продължават да измислят, страхотни наказания и санкции за българските майки.

Последно от мен, да го знаете:
България не умира, тя в демографски план (годишно 110 000 умирания, само 60 000 раждания и 30-50 000 емигрирания) сега, в резултат на гербаджийското нефелно и крадливо управление, е вече покойница! Покойница в клинична демографска смърт!

Бог да прости България!

Акад. Петър Иванов

Източник: http://svobodnoslovo.eu/%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B5%D1%82%D0%BE-20-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B1%D0%B8%D0%B5%D1%85-%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%87/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!