Следвайте "Буднаера" в Телеграм

600 милиона евро на година – членски внос на България в Европейския съюз! Които отиват за издръжка на огромната бюрокрация, грижеща се за щастието на кокошките и мигрантите!

Както винаги казвам, стъкмистиката е сериозно нещо. И една мисъл на Чърчил по този повод: „Вярвам на статистика, само ако съм я правил лично!“.

И кого питахте? Усвоителите на еврофондове?

Тези, на които децата им учат в престижни европейски колежи и университети? Тези, които са гушнали някой друг лев по европрограма и се надяват на още?

Или тези, които не са видели нищо от благата на ЕС, защото парите от фондовете не са стигнали до тях. Но пък учебниците с джендър-идеология са стигнали, малоумните изисквания за продукти и услуги -също….

Да започнем с това, че повечето българи не са много наясно и досега какво прави ЕС.

Знаят само, че има някакви пари, които ни се дават, разбира се, съдът в Страсбург – плашило за всеки, който не ти харесва, и някакви конвенции и директиви, които не са им ясни.

Но виждат ясно нещата, които не им харесват: миграционната политика, която заплашва съществуването на европейската цивилизация, насаждането на толерантност към агресивни и първобитни хора, гей-парадите, унищожаването на семейните и морални ценности, принизяването на християнството и толерирането на исляма, подменянето на историята ни, включително преминаването на робството в някакво „присъствие“, в което всички пеели, танцували и се веселили пет века! Болния от тежка форма на ишиас Юнкер, който бихме заподозрели в тежък алкохолизъм, ако не беше такъв европеец, разбира се, да не пропусна ПреЦедателството, което явно още продължава, съдейки по министъра му – Лилиту, европейската гордост на ГЕРБ!

Като човек, запознат с европейското право и направил си труда да разбере за какво иде реч, да уточня още няколко маааалки подробности:

Около 600 милиона евро на година – членски внос на България в Европейския съюз! Които отиват за издръжка на огромната бюрокрация, грижеща се за щастието на кокошките и мигрантите!

ОТКАЗ ОТ СУВЕРИНИТЕТ – европейските нормативни актове имат предимство пред Конституцията и законите на България! Външната и вътрешна политика НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ САМОСТОЯТЕЛНИ, а само в съответствие с разпоредбите на Брюксел. Налагане на квоти за прием на мигранти, налагане на извратените им ценности на джендъри…/да, знам, че думата означава друго, но в България придоби популярност цялата гейска идеология именно под това име/.

Европарламентът – какво да кажа, освен че Бареков е евродепутат, а Волен също иска да оглави листата и да ходи в Брюксел. Думите са излишни….

БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В КОЛОНИЯ!

Затворихме пети блок на АЕЦ. Унищожихме армията и оръжията си. Унищожихме икономиката си. И именно поради еврофондовете се създаде най-огромната корупция в държавата.

Да не забравяме – именно ЕС крепи предателят – Боку-Слънцето, на власт. Защото им е УДОБЕН! ЗАЩОТО НЕ ИСКАТ ВТОРИ ВИКТОР ОРБАН.

ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ПЕРИФЕРИЯТА, БУФЕРНАТА ЗОНА….ТРЯБВА ИМ ТЕРИТОРИЯТА!

Та, значи, 54 %?

Ай, бегайте!

Бог да пази България! Независима и суверенна България!

Източник: https://edinnabulgaria.site/index.php/potresavashto-es-prevarna-balgariya-v-zapadna-koloniya-podkrepyayki-borisov-i-shaykata-mu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!