Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Павел Глоба: Идат катаклизми! След 2021 г. ще заживеем в свят с нови велики сили (Видео) Останалите да живеят в България ще разберат че са направили добър избор

Появи се политикоастрологичната прогноза на Павел Глоба, която е направена в началото на октомври 2018 г., пише Флагман.бг. С нея вече има три независими един от друг източника за едно и също предстоящо събитие. Те са трите най-ярки колоса на политическата астрология в света - хората, които имат по 90% познаваемост и на думите им може да се вярва. 

Първият е украинецът Константин Дараган. Той описа в най-големи подробности предстоящите големи събития още през април тази година 

Втора е англичанката Джесика Адамс. Тази година тя издаде книгата си „Астрология 2020“, която излезе на български буквално в деня на американската ѝ премиера 

И сега е руснакът, живеещ в Германия, Павел Глоба

Най-ярките цитати от тримата са достатъчно показателни за мащабите на това, на което ще имаме възможност да станем свидетели през следващите три години, и което ще започне ударно още от следващата. 

Константин Дараган: „През 2020 година категорично ще рухне англосаксонският глобалистки проект, а Америка ще потъне във финансова криза, след която това вече ще е съвсем различна страна“. 

Джесика Адамс: „След 2020 година САЩ за първи път в историята си от държава, поглъщаща бежанци и имигранти, ще се превърне в държава - източник на бежанци и емигранти“. 

Павел Глоба: „През 2021 година ние ще живеем в съвършено друг свят, в който ще има нови велики сили.“ 

До голяма степен казаното от Глоба преповтаря написаното и от Дараган, и от Адамс. А обобщено прогнозата на тримата може да се резюмира с няколко думи така. 

Следващата година ще започне поредица от събития, които ще са почти повторение на 1989-та, само че този път техен център ще е не покойният съветски блок, а понастоящем тържествуващият Западен еднополюсен свят. 

Започвайки от Великобритания, която ще се разтресе доста мощно през 2019-та и ще загуби цялата си досегашна структура; 

минавайки през една западноевропейска страна (не е назована, но може би ще е Германия), където ще избухне революция по подобие на тази в Румъния навремето; помитайки ЕС, който ще се изпразни от съдържание и ще заприлича на ОНД - има го на хартия, но го няма никакъв в действителност и приключвайки с Америка, където Тръмп ще затъне в санкции срещу целия свят, а противниците му, в опита си да го свалят, пък ще разтресат собствената си страна, а оттам и целия свят, в жестока финансова криза, светът ще се промени буквално за три години

Всичко това ще е съпроводено с противопоставяне по линията САЩ - Русия+Китай, равносилно на Карибската криза. 

За първи път в историята си човечеството ще проследи това „риалити шоу“ директно на смартфона си, но само до момента, в който все още има интернет. 

Прочее, тези, които сме останали да живеем в България, съвсем скоро ще установим, че сме направили много добър избор, пише Флагман.бг.

Източник: http://epicenter.bg/article/Politicheski-astrolozi--Sled-2021-godina-shte-zazhiveem-v-savarsheno-drug-svyat-s-novi-veliki-sili/165983/7/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!