Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Господа властимащи от ГЕРБ и ОП, вие сте отявлени национални предатели

В образователната система на България е включена жестока машина за промиване на мозъците на нашите деца, за заличаване на българското в бъдещето на нашата родина, в заличаване на вярата на българския род.

Изопачава се историята ни, оплюват се националните ни герои, насажда се чужда за нас вяра, учи се чужда история.

Ето какво е написала една майка в профила си във Фейсбук по повод на това:

„Дъщеря ми е 6 клас. Това е домашното и след последния взет урок по история. Опита се да го напише, но нещата ги няма в урока, но не това е шокиращото! Шока е от това, какво учат децата ни! Нима в Турция или в Арабския свят учат за християнството и за живота на Христос? След като седя повече от час потейки се над това недописано домашно дъщеря ми се обърна към мен с думите “Мамо, но наистина защо трябва да го пиша и да го уча този урок? Аз съм българче а не учим българската история, учим за исляма. А джихад нали е дето колят и убиват християните, и ги поробват?” – какво можех да отговоря на едно дете на 12 години, моето собствено дете? Че съвсем съзнателно в учебниците по история се изтрива и унищожава истинската ни история, че ги учат, че сме били в рая съжителствайки с турците? Че трябва да им бъдем благодарни за това съжителство? Кажете ми какво да отговоря?

Аз самата съм учителка макар и по физика, но съм майка и съм класна на деца в 7 клас, не мога да приема факта, че моето дете и всички други ги учат на изкривена история-политкоректна към ЕС и САЩ, защото това е по тяхна поръчка! А народ, който не помни и не уважава историята си загива! Нашият прекрасен български народ се унищожава чрез насаждане в съзнанието на децата ни покорност към силния на деня, изтриване на българското им самосъзнание! Докога? Нима вече сме толкова бездушни и не ни интересува бъдещото на собствените ни деца? „

Питаме властимащите по чия заповед се прави това? Излезте, ако сте мъже и кажете! Излезте, ако не сте п*тка мъже и кажете за колко и от кого приехте да унищожавате българския народ!

Господин министър на образованието, след всички простотии в учебниците на българските деца, след всички дивотии, които творите в образованието, е крайно време да си подадете оставката – вашата и на цялото министерство, до последния служител, защото всички вие, до последния експерт, сте национални предатели и продажници, готови за пари да продадете майка България.

Източник: http://www.informiran.net/%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%89%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-%D0%B8-%D0%BE%D0%BF-%D0%B2%D0%B8%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B5/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!