Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Безплатни уроци по Фалун Дафа във Велико Търново до края на октомври

медитация парк Марно поле Велико Търново

Жители и гости на Велико Търново са добре дошли всеки ден до края на октомври 2018 г. до водопада в парк "Марно поле", за да се запознаят напълно безплатно с китайския метод за здраве и дълголетие Фалун Дафа.

Всеки делничен ден от 17:00 часа, и събота и неделя от 10:00 часа, Валентина Марчева, български последовател на Фалун Дафа, ще ви очаква за ежедневната практика.

Фалун Дафа включва пет медитативни упражнения. Първите четири се изпълняват в изправен стоеж, а петото е седяща медитация в позиция двоен лотос. Движенията са бавни и плавни, типични за цигун и йога. Те са също лесни за научаване и са подходящи за хора от всички възрасти.

Упражненията пречистват тялото и още в самото начало привеждат в едновременно движение всички енергийни канали в него. Това отличава Фалун Дафа от повечето йога практики, при които отварянето на каналите се случва поетапно и в продължение на години. В резултат на практиката, човек получава добро здраве, отличен тонус и съзнание, освободено от стрес.

Метод за усъвършенстване на съзнание и тяло

Фалун Дафа, още известна с името Фалун Гонг, е система за самоусъвършенстване с три основни принципа: Истинност, Доброта, Търпение. Философията на метода е подробно разгърната в книгата "Джуан Фалун".

В девет лекции, основателят на практиката, г-н Ли Хонгджъ, обяснява как посредством следването на трите принципа, човек повишава моралния си характер, завръща се към традиционните ценности и поема по пътя на духовното просветление.

Комбинацията от философия и движения прави Фалун Дафа цялостна, завършена система за усъвършенстване на съзнанието и тялото.

Медицински изследвания

Множество медицински изследвания доказват положителния ефект на Фалун Дафа. Особено внимание привличат изследванията от 2005 г. на 50-годишен мъж, последовател на системата, с многофункционалния апарат MDI, изобретен от американския учен, д-р Брадфорд. Резултатите показват, че кръвните клетки на мъжа се разпръскват равномерно по предметното стъкло, високо активни са и всяка клетка се върти бързо.

Медицинските специалисти са учудени, че при кръвните клетки на последователя на Фалун Дафа не се наблюдават утайки, нито пък са налице клетки с неправилни форми. Докато наблюдават клетките, учените установяват още, че всяка клетка е заобиколена от пурпурен, син, жълт и бял ореол. Самите клетките изглеждат кристално чисти, сияещи и много красиви.

Заповядайте този месец във Велико Търново, да се докоснете до древния китайски метод за усъвършенстване, помогнал на над 100 милиона души в над 100 държави по цял свят, да получат добро здраве и спокоен и стойностен живот.

Цялата информация за Фалун Дафа, включително книги и лекции, е достъпна на: www.falundafa.org.

Всички дейности на Фалун Дафа по цял свят са напълно безплатни. Фалун Дафа няма търговски, политически и религиозен характер.

За контакт: Валентина Марчева, 0884 789 506

От Росица Йорданова, кореспондент на ИЦФДБ

https://www.falun-bg.info/news/bulgaria/923-bezplani-uroci-falun-dafa-veliko-tarnovo-oktomvri.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!