Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Дугин: Българите са толкова оскотели от ЕС, че повярваха, че наpkoман е убuл репортерка, разследвала кражбите на премиера...

Руският общественик и политически деятел Александър Дугин направи убийствен коментар за България  и злощастното ни битие в ЕС.
В предаването "Очите на Москва" в петък вечер, той говори по различни политически теми - от санкциите на САЩ срещу Индия, до "приземяването" на Ф-35 след появата на С-300 в Сирия.
Коментира и Македония, очертаващите се избори там, и високата вероятност тази страна да се откаже от НАТО и ЕС.
Тогава между другото, стана дума и за България. Според Дугин, ако избегне ЕС, Македония ще се размине с невижданото оглупяване и оскотяване на народа, който от един от най-интелигентните в света, се превръща в еднородна "човешка маса".
"Вижте до къде докараха българите. Беше убита журналистка, която разследвала злоупотребите на премиера и правителството. И след 3 дни разследване, вината бе хвърлена върху неграмотен циганин-наркоман, който я убил, воден от сексуални подбуди. И абсурдното е, че народът повярва на това. Вие бихте ли повярвали?" - попита Дугин, а залата, в която имаше доста зрители, се разсмя.

"Това се дължи на последователната политика на ЕС на разсипване на образованието, мисленето и критичното съзнание. През социализма България беше сред десетте най-образовани нации в света. Точно след социализма, дори се оказаха на второ място по интелигентност в света, след евреите. Бяха реално преди нас - руснаците. А сега - циганин удобно убива неудобен журналист, и хората вярват. Ето това е резултатът от ЕС..."
После интервюто продължи с Доналд Тръмп и предстоящата му нова среща с Путин.

.Н.

https://speednewsbg.blogspot.com/2018/10/pko-u.html?m=1

Източник: http://www.informiran.net/%D0%B4%D1%83%D0%B3%D0%B8%D0%BD-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%BE/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!