Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Подсъдим с 38 кг. xepouн избяга от съда... Иванчева ходи окована във вериги, с 3 гавази зад гърба...

Подсъдим по дело за незаконна търговия с над 38 кг хероин избяга от съда в Ямбол докато съдиите заседаваха за размера на присъдата му.
В същото време подсъдимата за 70 хиляди евро, при това подхвърлени в колата и, Десислава Иванчева, я разкарват окована във вериги, с няколко полицая, всеки двойно килограми на нея.
Не и дават дори да говори и трябва да пише бележки.
44-годишният Антон Иванов дори е осъждан вече - има зад гърба си 7 присъди, включително и за трафик на хора от русенския съд усетил, че го очаква сериозно по размер наказание и веднага след „последната дума“ незабелязано се „изсулил“ през задния ход без да дочака щракването на белезниците.
Пред Темида на 25 септември освен Антон застанаха братята Димитър и Александър Димитрови от тополовградското село Радовец и техният авер, 39-годишният Боян Боянов. Четворката беше задържана при спецакция на ямболските криминалисти след сигнал, че се подготвя сделка за продажбата на голямо количество дрога. Наркопласьорите бяха спипани на 21 декември 2016  година, у тях бяха намерени първоначално 5,014 кг хероин за 451 000 лв. При обиски в домовете на радовчаните  полицаите открили още 33 кг от същия наркотик като цялото количество по цени на съдебната система възлиза на над 3,4 млн лв.
Мургавите пласьори се кълняха през цялото време на разследването, че наркотикът бил намерен от пасящият селските кози Боян в хралупата на старо дърво в околностите на Радовец.Те дори не подозирали колко струва белият прашец и затова потърсили Антон да го види.

От прокуратурата обаче са категорични, че групата има сериозни познания по „темата“ и припомнят, че 29-годишният Александър има 10 присъди в миналото, като последната е за ползването на фалшива шофьорска книжка в Гърция, а брат му Митко е лежал два пъти в килията.  Без особени крими прояви бил само Боян.
Поради изтичане на възможните срокове за задържане през лятото на м.г. четиримата били пуснати на свобода с мярка за неотклонение „подписка“, но на 30 март Александър отново бил „прибран“. Спипали го на границата с Турция в района на пирамида 277 край село Лесово с 20-годишния иракчанин Бараз Д. при опит да преведат нелегално група сирийски бежанци.
Въпреки изчезването на Антон, който е обявен за национално издирване съставът на ямболския окръжен съд постанови 4 осъдителни присъди за наркодилърите. Беглецът ще трябва да лежи 10 години , толкова ще остане зад решетките и Александър. Брат му Димитър и козарят Боян се „разминали“ с по 7 години.

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/09/38-xepou-3.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!