Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Става страшно, Ердоган натиснал Бойко Борисов да отворим оградата, за да влязат бежанците! Рубин затова се е срещал с Доган!

Явно американското разузнаване имат повече информация отколкото подават на българските служби, защото малко преди да се видят на срещата на ООН в Ню Йорк, Бойко Борисов и Реджеп Ердоган те вече са знаели за плана на турският президент, който според запознати е поискал от Бойко Борисов да отвори границата и да махне оградата, за да могат да нахлуят бежанците от лагера в Турция.

Дали нашият премиер е държан с нещо от Ердоган не е ясно, но превантивно американският посланик преди няколко дена посети централата на ДПС именно с мисия да разкаже на Ахмед Доган какво и как са намислили Ердоган и хората му и че има вероятност Бойко Борисов да пусне бежанците в страната ни.

Кризата, която всеки ден обезценява турската лира и международната изолация в която изпадна Реджеп Ердоган са няколко от нещата, които много притесняват американците и те се надяват да не се налага да го вразумяват по други начини.

Според американците плана на Ердоган е да залее България, Сърбия и Гърция с мигранти от лагера в Турция, като същите трябвало да започнат да предизвикват масови безредици, за да нажежат напрежението на Балканите до степен военен конфликт в който Турция под предтекст, че ще спасява клетите мигранти, да нахлуе както в България така и в Гърция и да разшири своите територии.

Според плана на Ердоган Бойко Борисов щял да бъде оставен да бъде нещо като васал на турската провинция Тракия, но само ако се погрижел плана на Ердоган да успее.

Американците са дали ясен знак, чрез Ахмед Доган на Бойко Борисов, че заверата им с Ердоган няма да успее, защото вече са наясно с подробности около плана им, и са искали от Доган да предаде на Борисов, че само ако някой отвори границата на България да влязат мигранти с него първо ще се разправят американските служби и след това съда в България. Какво и как се е измъквал Бойко Борисов пред Ердоган в Ню Йорк все още не е ясно, но вече сме наясно, че двамата с Ердоган са опасни за мирът на Балканският полуостров и като нищо американците ще им намерят заместници в най – скоро време.

И докато във Турция нещата с Ердоган ще се случат по трудно да бъде свален, то в България само за 24 часа, Бойко Борисов може да бъде разкаран завинаги от политиката предвид тъмното му минало, което обаче може и да бъде осветлено с някой видеозапис от видеотеката на Ахмед Доган.

xaknewsb

Източник: http://www.informiran.net/%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%BD%D0%BE-%D0%B5%D1%80%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D0%BD-%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B0%D0%BB-%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!