Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лоша шега или добър майтап? Учебник за първи клас „Технологии и предприемачество" в страна където предприемачите бягат от нея, разпродавайки каквото имат или им го отнемат!

Чудят се родителите как да обяснят на децата какъв е този учебник и за какво става дума в него?

Особено това се случва в страна където предприемачите бягат от нея, разпродавайки каквото имат на колкото толкова или им го отнемат!
А технологиите се продават на конкурентите докато вие си имате спънки в реализацията им!

Единствената технология, която има успех е тази на Бойко Борисов или както каза един Ром „Кражба колкото може и това е“!

Децата в първи клас дали ще се научат да бъдат предприемачи и да усвояват технологии сами преценете, но това е поредната глупост сътворена от ГЕРБ и компания !

И докато политиката на правителството е да се гримират децата ни в най-ранна възраст и да усвояват джендър практики наложени от политиците на кабинета „Борисов 3“ с розови чорапки днес ставаме свидетели, че трябва да учат и корпоративни неща и маркетингови стратегии най-вероятно да правят !

Чудим се обаче кога ще учат децата ни кое е правилно и кое не е, кое е морално и кое не е?
Защото 99% от родителите на децата започващи 1-ви клас наистина не могат да обяснят на децата си какво да си предприемач у нас, защото тази дума няма нищо общо с бизнесът по цял свят !

И така какво бихте обяснили на детето си вие, ако ви попита „какво е да сте предприемач в България“?

Източник: http://www.informiran.net/%D0%BF%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%81-%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8-%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%81-%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!