Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Какво ми гледате министерството, като 2 милиона пенсионери ядат по 1 млрд. лв. месечно, без да работят...

Стига с този популизъм, министерството на Европредседателството е нужно дори след самото Председателство.
Това току що коментира във Враца Евроминистър Лиляна Павлова, за която все повече хора се чудят на какво точно е министър.
"Разходите за моя пост и екипа ми са символични, ние подхождаме много икономично, пестим всеки лев на данъкоплатеца. Сравнете например с 2 милиона пенсионери, които получават пари всеки месец, без нищо да работят. Това са 1 милиард лева. Ей така изтичат, и все едно никога ги е нямало. Държавата не получава нищо насреща. А ние гледате моето министерство, струващо 5-6 милиона месечно" - обясни министърката.
Според нея, екипът и е много силен и способен, и дори извън Председателството работи неуморно за интеграцията, усвояването на фондовете и превръщането ни в "модерно европейско общество".

Ако министерството и бъде закрито, тези хора ще се разпръснат, ще ги засмучат корпорациите с огромни заплати, и ще увеличим емиграцията, убедена е Павлова.
"Ще се борим всеки един миг, който имаме, за това страната ни да бъде в ЕС, Еврозоната, Шенген, а Бойко Борисов да носител на мира и надеждата в Западните Балкани" - твърдо каза Павлова.

.Н.

Източник: https://bluffnewsbg.blogspot.com/2018/09/2-1.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!