Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Миньо Стайков от ареста: Затваряйте фирмите и пускайте завода за продажба, няма да го дам на Бойко и бандата му

Image result for миньо стайков

Миньо Стайков е решил да закрие всичките си фирми в България и да обяви завода си в Карнобат и лозовите му масиви за продажба.

Решението му е окончателно след като от преди десет дена държавата в лицето на митницата и прокуратурата нахлуха и запечатаха завода му в Карнобат. Днес Миньо Стайков е разпоредил на адвокатите си, да закриват всички фирми, които са негова собственост в България, а завода му да бъде изваден за продан.

Няма да го дадем без бой на Бойко и бандата му са били точните думи на Стайков при срещата му в ареста с адвокатите му.

Припомняме, че днес малко по – рано над 3000 човека в Карнобат, които работят в завода и техните семейства излязоха на масов протест с искане за оставката на правителството и да започнат отново да работят.

В момента протеста е пред съдебната палата, където агенция митници иска от прокуратурата мярката запечатване на завода да бъде удължена.

Според хора на Миньо Стайков, всички обвинения и доказателства на прокуратурата са изфабрикувани, а вендетата от страна на Бойко Борисов срещу него е че също като Ветко Арабаджиев е отказал да плаща рекета на ГЕРБ.

източник

Източник: http://www.informiran.net/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%8C%D0%BE-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%BE%D1%82-%D0%B0%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B0-%D0%B7/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!