Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нора Стоичкова: Ето защо Орбан се опълчи на ЕС, а Борисов убива българия по поръчка на Запада!

След гласуваните от ЕС санкции срещу бунтовна Унгария, медиите ни заляха с изключително непрофесионални разговори и пропаганда по скандала с унгарския премиер Виктор Орбан в Брюксел. Финансираните от глобалното статукво български медии съвсем очаквано взеха страната на евробюрократите. И чевръсто се заеха да дупчат ушите и бодат очите на невинните си зрители, слушатели и читатели с клиширани и нищо незначещи фрази като “ясно политическо послание”, „евроценности“ и тем подобни.

В наркотичен захлас пригласят на йезуитския евро-съд над Орбан и унгарския народ с ясното съзнание, че така размитат пътеката на евро-робовладелците към нас. А нашия държавен ръководител не е Виктор Орбан. Затова още отсега – преди да са го привикали на брюкселското килимче и да са го емнали по устав, Борисов взе да подгъва коляно. Бойко Банкянски клекна само от евро-намека, че за непослушание и неподчинение все по-обедняващ Брюксел реже субсидиите за такива като нас от корен.

С какво всъщност Виктор Орбан вбеси евробюрократите?! Ето с какво: С една съдържателна реч, в която обясни, че:

1. Унгария е против мигрантската инвазия и не възнамерява да се превръща в мигрански разпределителен център, както настоява Ангела Меркел.

2. Унгария ще продължи да се развива и възпитава поколенията си в традиционните християнски ценности;

3. Никакви санкции срещу Русия няма да бъдат подкрепени от официална Будапеща;

4. И въобще – Унгария няма да спре строежа на нови ядрени блокове в АЕЦ „Пакш” с руска ядрена технология и няма да се откаже от 11-те млрд. евро преки руски инвестиции, осигурени й от „Росатом”.

Без познатото изнудване – подпиши Истанбулската конвенция, спри си ядрената централа, разпродай си предприятията на разни глобални измамници и международни гешефтари… и докарай унгарците до просешка тояга като глупавите българи. Скарай се с Путин и ще ти пуснем 1-2 милиарда евро субсидии. Ама с такава бюрокрация и документация ще ти ги отпуснем тия субсидии, че да имаш да ги „усвояваш” таман още 10 години. На час по лъжичка, че да не вземе случайно икономиката ти да скочи!

Унгарският премиер даде ясно да се разбере, че Унгария не възнамерява да подкрепя санкционната политика на Брюксел и Вашингтон срещу Русия и лично срещу Владимир Путин. За което получи ледено студен душ – лично председателят на Еврокомисията Жан Клод Юнкер – обеща да лиши Унгария от право на глас в Европарламента.

Едва ли не – ей сега ще изхвърлят Унгария от ЕС. И, какво ако Орбан и унгарците не се подчинят? Кой ще спечели от това: Вашингтон, Брюксел… или отново Москва, както стана в Сирия. Единственият резултат ще е, че на НАТО ще му се наложи да заобикаля Унгария докато планира военните си операции срещу Москва! А Унгария е на първата бойна линия.

След като изслуша възпитано и хладнокръвно яростните заплахи на алкохолика Юнкер и упреците на всякакви евродепутати, оня ден Орбан си грабна чантата и няколко часа по-късно го видяхме да се ръкува с руския президент Путин в Кремъл. Където двамата лидери официално съобщиха, че ще строят нови ядрени реактори с руска ядрена технология… току под носа на Брюксел.

И кой знае още какво са договорили зад камерите. Че колко километра са от Будапеща до Брюксел, та евробюрократите си позволяват лукса да пъдят Унгария от ЕС и да обиждат премиера й!

В йезуитския процес срещу Орбан нашите евродепутати реагираха шарено и безотговорно. Едни, като Станишев взеха да обясняват, че: в какво щял да се превърне ЕС, ако всеки почнел да прави каквото си поиска. Други „евромъдреци“ от неизвестен произход пък се разглаголиха как ЕС не бил теокрация, та традиционните християнски ценности да са норма за всички. ЕСъ-то, според тези семпло устроени евро-корумпета, бил „политически и икономически съюз, основан на европейските ценности”.

И защо, като сте ни го пльоснали в тв. ефир този евродепутатски малоумник, не го накарате да изброи поне 5 от тия ценности, че накрая и ние да ги чуем и да разберем с какво толкова се отличават от християнските ценности?!

Днес в европарламента преобладават тъпаците, но това не означава, че и журналистите задължително трябва да им импонират. Поне колегите би трябвало да са наясно, че съвременна Европа е пряк наследник и правоприемник на европейската християнска цивилизация на Волтер, Юго, Шилер, Ван Гог и прочее титани. Цялата европейска култура е дълбоко пропита от християнството и се е развивала, избуявала и стигнала до апогея си именно спазвайки традиционните християнски ценности и онези, които държат семейството ЗАЕДНО. А в защита на тези евро-християнски ценности европейските мъже са се били смело срещу арабските нашествия, понесли кръста и християнските хоругви.

Срещу арабите е излязъл и нашият Хан Тервел – Ювиги точно преди 13 века. Били са се 10 срещу 1, ислямски пълчища срещу малцината храбри български бойци и непобедимата им конница. И Тервел е победил. Спасил е от арабското нашествие Цариград, Византия и цяла Европа. За да остави земя и бъдеще за своите наследници.
За вас, глупци гербаджийски и соросоидни грантови продажни корумпета! За вас! Skandalno.net

Нора Стоичкова, Skandalno.net

Източник: http://skandalno.net/%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BE%D1%80%D0%B1%D0%B0%D0%BD-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D1%87-181381/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!