Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Световният търговски център в САЩ - до ден днешен въпросите са много повече от отговорите/ВИДЕО/

Крилото на самолета трябва да е пред сградата не зад нея

/Поглед.инфо/ Филмът, подготвен от Международна група документалисти и експерти под ръководството на Жулиет Николина, член на Европейския парламент, се превърна в сензация в Европа през 2007.

Този филм предизвика огромен обществен резонанс на римския филмов фестивал и в Европейския парламент по време на показването му. Филмът задава много въпроси, които в продължение на седем години не намериха отговори. Например, къде са кадрите от камерите за видеонаблюдение, разположени около Пентагона, къде са останките на самолета, който се разби в сградата на Пентагона, как може да се случи така, че стоманени кули на Световния търговски център са се срутили въху основата си като проста къща от карти без да засегнат другите сгради около тях?

Журналистът Джулието Киеза казва какво се случва след 9/11? Започва войната в Афганистан, а след това и войната в Ирак. Според него светът днес е станал много по-неспокоен отколкото преди, ситуацията се влошава.

Участници в този филм са истинските очевидци на трагедията, настъпила в Ню Йорк на 11 септември 2001. Заедно с реалните очевидци са показани и експерти, разделени на поддръжници и противници на този филм. Филмът е заснет на базата на разследването, направено от Франко Фракаси, Жулиет Николина, Паоло Бианки.

Приятно гледане! Който иска да научи повече подробности му предлагам да прочете материала на руския историк и публицист Николай Стариков "Кой организира терористичните актове на 11 септември 2001 година в САЩ"./ВИДЕО/

https://nstarikov.ru/blog/30350

Източник: http://pogled.info/svetoven/svetovniyat-targovski-tsentar-v-sasht-do-den-dneshen-vaprosite-sa-mnogo-poveche-ot-otgovorite.97459

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!