Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Явор Божанков от БСП отговаря на Борисов: Не аз съм бил бодигард на Живков

"Докато онези са на СПА центрове, ние какво правим. Те в светлото бъдеще си го представят така, някога, докато ние сега го създаваме. То е днес. Аз не съм на СПА център като БСП, аз работя – откривам училища, технологични паркове, зали...Ако няма комунисти на власт, всичко ще ни е наред... "

Тези думи на премиера, каза ни във връзка с двудневния семинар на социалистите в четиризвезден СПА хотел в Баня, Разложко, разбуниха депутатите от БСП 

Младият червен депутат Явор Божанков написа гневен пост - отговор на думите на премиера.

 

Ето думите на Явор Божанков без редакторска намеса:


"Понеже съм роден след 90-та и не съм бил член на БКП, се чудя къде съм го чувал това. Май го четох в един сайт. Казал го e Живков. И бодигард не съм му бил. Другарят Борисов обаче е попил нещо от някогашния си партиен лидер. Подчертавам – нещо, защото на онова НДК и онези пътища строени тогава, нито им хвърчи изолацията, нито им се надигат плочките, нито им се отмива варовика от асфалта. Да беше научил и това. 

По същество. Семинара си го платихме от джоба. На СПА никой не е ходил. Работихме доста след като затвори. 

Накрая – не давате вие, пичове. Всички български работници и работодатели, дето ги крадете денонощно, дават. Вие само се снимате с плода на техния труд или каквото там е останало от него. 

Когато ви говорят за светло бъдеще и стабилност да знаете, че става дума за тяхното светло бъдеще и тяхната стабилност. За нас – варовика в асфалта, дните на траур и терминал 2."

Източник: http://epicenter.bg/article/Yavor-Bozhankov-ot-BSP-otgovarya-na-Borisov--Ne-az-sam-bil-bodigard-na-Zhivkov-/163245/2/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!