Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кунева ще ни довършва с електрически удар - регистрираха партия "Волт"...

Софийският градски съд (СГС) вписа в регистъра на политическите партии и Европейска партия Волт. Решението бе обнародвано във вчерашния брой на Държавен вестник, съобщиха от партията.
Формацията беше уредена на 19 май 2018 г. За неин председател беше избран Настимир Ананиев.
Той е бивш виден поддръжник на Меглена Кунева, която също прозира зад партията, с оглед на обявените приоритети - все повече и повече Европа, и все по-малко България, нация, патриотизъм и българщина.
"Вижте в какви времена живеем, анти-европейски движения и риторика набират скорост под влиянието на глобалните играчи, които не искат силна и консолидирана Европа на световната сцена. Във Волт ще работим с всички сили за силна България в Европа, но и силна, обединена и федерална Европа като цяло", заяви Ананиев.
Европейска партия Волт е част от първата паневропейска платформа Волт Европа, която има за цел да участва на изборите за европейски парламент, които ще се проведат през месец май 2019 г.
Българската формация беше втората партия, която се учреди след Волт Германия (уредена на 3-ти март 2018 г.) част от европейската мрежа на Волт.

Сега вече в осем европейски страни има уредени партии от мрежата на Волт Европа - Германия, България, Белгия, Холандия, Италия, Испания, Швеция и Дания. През октомври ще бъдат учредени партии в Австрия и Франция.
Волт Европа е проевропейско движение, което заявява, че ще работи за обединена и федерална Европа. Европа на една скорост, с единна армия и прокуратура. Като приоритет на тази Европа посочват гражданите и микро и семейният бизнес. Европа, в която личното достойнство, гражданската свобода, работещото правосъдие, равните възможности и устойчивата среда са основни ценности.
Паневропейското движение е почти готово и със своята програма. Сред основните приоритети са United Europe (Обединена Европа), Smart State (Умна държава), Unleash Entrepreneurship and Small Businesses (Да дадем път на предприемачеството и малкия бизнес), No region will be left behind, captain (Никой регион няма да остане зад борда), Establish a circular economy (Работеща кръгова икономика), Turn Education around (Образование на фокус).
Зевзеци вече се шегуват с името на партията - Кунева очевидно ще ни довършва с електрически удар...

Източник: News.bg

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/09/blog-post_66.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!