Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Млада жена с ранен стадий на рак на яйчниците, дълбоко благодарна на Фалун Дафа

Медитация във Фалун Дафа

Млада жена с ранен стадий на рак на яйчниците, дълбоко благодарна на Фалун Дафа


(Minghui.org) На 21-годишна възраст, през 2015 година, бях диагностицирана с рак на яйчника в крайна фаза. Това бе краят на света за мен и аз загубих всякаква надежда. Също така ѝ семейството ми. След операцията лекарят каза, че ще трябва да премина през химиотерапия четири пъти и това беше само началото. Прекарах цялото си време в болницата с игли и тръби в мен. Повръщах, потях се обилно и изпадах в треска. Загубих почти 20 килограма след три химиотерапии, а резултатите не бяха добри.

Изведнъж си спомних баба и дядо си. Дядо ми е на 77, а баба ми на 70. И двамата са практикуващи Фалун Дафа, здрави и пълни с енергия. Преди дядо носеше със себе си много медикаменти за хипертония, сърдечни заболявания, диабет и кожни заболявания. Чрез практикуването на Фалун Дафа заболяванията му изчезнаха и той никога повече не се нуждаеше от лекарства. Аз се реших да науча Фалун Дафа.

Родителите ми не ми позволяваха да практикувам, защото бяха измамени от пропагандата на китайския режим, която клевети Фалун Дафа. Те се опитаха да ме накарат да отида в Пекин, за да търся други терапии. Знаех, че само Фалун Дафа може да ме спаси, затова още същия ден хвърлих всичките си лекарства и отидох да живея с баба и дядо.

След като изучавах учението на Фалун Дафа, започнах да правя упражненията. След два дни тялото ми започна да се пречиства. Всеки ден след упражненията бях плувнала в пот, която миришеше на химиотерапията и другите лекарства, които бях взела, а косата ми беше цялата мокра.

През следващите няколко дни повръщах жълта течност и изпражненията ми бяха черни. Аз настойчиво правех упражненията всеки ден, без значение колко ужасно се чувствах. Имах предвид думите на учителя: "Когато е трудно да се издържи, вие можете да го издържите. Когато е невъзможно да се направи, вие можете да го направите." (Джуан Фалун).

Седмица по-късно се чувствах много по-добре. Осъзнах, че е време да сваля портала за химиотерапия и тръбата, която ми бе имплантирана. В болницата лекарят не искаше да извърши процедурата, като каза, че съм твърде млада, за да се откажа от лечението. Накрая го направи, защото настоях.

Здравето ми се подобряваше всеки ден и след два месеца можех отново да работя. Косата ми се възстанови и аз качих около 15 килограма, бях изпълнена с енергия и лицето ми грейна с руменина.

Учителят Ли, основателя на Фалун Дафа, ми даде втори шанс в живота и ме измъкна от безнадеждността, като ми даде най-ценния дар - Фалун Дафа. Роднини и приятели, които станаха свидетели как се възстанових от рак на яйчниците, започнаха да вярват в чудесата и лечебната сила на Фалун Дафа. Много от тях станаха практикуващи. Аз съм твърдо решена да напредвам усърдно по пътя, който Учителят Ли е уредил за мен.

Китайска версия
http://www.minghui.org/mh/articles/2018/8/23/%E6%9B%BE%E7%BB%8F%E7%9A%84%E6%81%B6%E6%80%A7 % E8% 82% BF% E7% 98% A4% Е6% 99% 9А% Е6% 9С% 9F% Е6% 82% A3% E8% 80% 85% E7% 9А% 84% Е6% 84% 9F% Е6 % 81% A9-372402.html

http://en.minghui.org/html/articles/2018/9/3/171753.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!