Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Поредна жертва на пътя-убиец: Овца се хлъзна на новия асфалт край Своге и счупи крак

овце-на-пътя

Овца, преди да бъде заведена в Странджа за евтаназия, реши, че трябва да види отсечката – убиец около Своге.

Злополучната овца обаче бе изненадана от набързо поставен асфалт от властта след инцидента. Сигурна в качеството на новия асфалт, тя пресече смело и се подхлъзна. От падането счупи крак. Овцата бе моментално прибрана в болница и няма да бъде евтанизирана, докато не излекуват крака й.

Лечението й е поето от фирма „Трейс груп “ по молба на премиера Бойко Борисов.

Той е бил категоричен, че ако „Трейс груп “ не се справи с лечението й, ще уволни министъра на земеделието Порожанов.

Порожанов е в Гърция на почивка и бе учуден какво общо има с невнимателната овца, плъзнала се върху асфалта, правен от „Трейс груп“.

Бе му обяснено, че се евтанизират само здрави овце и е негова отговорност, ако овцата не оздравее.

Премиерът Борисов се вбеси от случая и специализираната прокуратура влезе в Софийския зоопарк, с подозрение, че тигъра, лъва и слона са създали организирана престъпна група, източваща заплатите на служителите от зоопарка.

Оказва се, че камилата не разбрала за това и се разграничи от тигъра. Блокирани са всички доставки на храни и фураж към Софийския зоопарк.

Патките от зоопарка не разбраха за инцидента с хлъзналата се овца и аплодираха взетите мерки срещу тигъра.

„Трейс груп“ се разграничи от случая и отказа да поеме лечението на овцата, въпреки настояването на Борисов. Премиерът си затрая и не изпрати службите в офисите на „Трейс груп „, защото ще му бъде спрян некачествения асфалт за строеж на нови магистрали.

Овцата е благодарна, че е минала само със счупен крак, но е на мнение, че желае да бъде евтанизирана, за да не търпи повече живота, който живее в България.

„Дори фураж за зимата нямам, а за лятото ми забраняват да паса свободно“, оплаква се тя.

Порожанов обеща помощи за овце със счупен крак и започна строеж на ограда по черноморската граница, за да не преминат заразени делфини от Крим.

Оградата е висока метър и двадесет и струва милион и половина. Делфин с необикновени способности прескочи оградата и Румъния затвори границата за български делфини.

Овцата със счупен крак се чуди къде да избяга, ако не пожелаят да я евтанизират.

Източник: Аларма нюз

Източник: http://onovini.com/2018/09/%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%82%D1%8F-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B5%D1%86-%D0%BE%D0%B2%D1%86%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%85%D0%BB/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!