Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Фалун Дафа спаси живота на моя съпруг

(Minghui.org) Започнах да практикувам Фалун Дафа през 1997 г. През последните двадесет и повече години имаше трудни времена, изпълнени с изпитания и щастливи времена, постигнати чрез подобряване на моето ниво на култивация (самоусъвършенстване).
 
Преди страдах от сърдечни и различни други заболявания. Веднъж бях обявена за мъртва и бях съживена единствено с помощта на инжекция. Всички тези болести бяха излекувани чрез практикуването ми на Дафа. Без напътствието и спасението на Учителя, вече нямаше да съм тук.
 
Съпругът ми беше атеист поради индоктринирането от страна на китайската комунистическа партия. Той се противопоставяше много на практикуването ми на Дафа и ме нарече глупава, невежа и суеверна. Карахме се много заради неуважителните му думи и отношение към Учителя и Дафа.
 
2016 година промени живота му, по негови думи. На петият ден от китайската Нова година той бе хоспитализиран и опериран от рак на пикочния мехур в средния стадий.
 
Два месеца след химиотерапията му, последващ преглед разкри, че ракът е достигнал до късен етап. Тогава той потърси известен лекар по традиционната китайска медицина в провинция Шандонг. След един месец от употребата на традиционното лекарство токсичността накара очите му да се разкъсат и зрението му да се замъгли неконтролируемо. Отчаян, той започна да рецитира: "Фалун Дафа е добър" и "Истинност-Състрадание-Търпение е добро" по съвет на колега, който също беше практикуващ Дафа.
 
По-късно, по време на рутинен медицински преглед в завода си, той бе силно развълнуван като разбрал, че не могат да намерят и следа от рака. Той се удивляваше на глас: "Дафа е наистина необикновен. Просто като повтарях тези думи, ракът ми изчезна. Мислех, че ще бъде фантастично, ако мога постигна някакъв контрол върху рака, без да се разпространявам по-нататък. Кой да се надява, че ще е излекуван?! "
 
Лекарят му казал: "Трябва по-тихо да говорите. Практикуването на Фалун Дафа е противозаконно."
 
Съпругът ми отговорил: "Моето рецитиране на тези думи за Дафа ми излекува рака. Какъв закон нарушава това?" Той представи изследванията от прегледа си на своя участъков лекар в местната болница. Както лекарят, така и главната медицинска сестра бяха дълбоко озадачени и смятаха, че това е чудо.
 
"Това е изключително рядко", каза главната медицинска сестра.
 
Оттогава той разказва историята си на всички, които среща. Той също така започна да подкрепя усилията ми да казвам на другите за Дафа и се присъедини в разговорите. Той разказваше историята си на кварталните партийни лидери посещаващи нашето семейство, на съдебните, както и на полицейски служители.
 
Китайска версия http://www.minghui.org/mh/articles/

http://en.minghui.org/html/articles/2018/8/7/171427.html

Фалун Гонг е древна китайска духовна дисциплина в будистката традиция. Фалун Гонг се състои от морални учения, медитация и четири леки упражнения, които са наистина уникален и много ефективен начин за подобряване на вашето здраве и енергийно ниво.

В основата на Фалун Гонг са ценностите на Истината, Състраданието и Толерантността (или на китайски език, Жен 真 Шан 善 Рен 忍). Фалун Дафа учи, че това са най-фундаменталните качества на Вселената и ги взема за ръководство в ежедневието и практиката.

Според думите на основателя на Фалун Гонг г-н Ли Хонгджъ, "асимилация към най-висшите качества на Вселената - Жен 真 Шан 善 Рен 忍 - е основата на практиката. Практиката се ръководи от тези върхови качества и се основава на самите закони, които са в основата на развитието на космоса ".

Фалун Гонг също е известен като "Фалун Дафа".

До 1999 г. Фалун Гонг се е превърнал в най-голямата и най-бързо развиваща се практика от този вид в Китай, ако не и в световна история. Само за седем години след въвеждането й през 1992 г., около 100 милиона души практикуват Фалун Гонг.

За да научите повече, посетете: http://www.FalunDafa.org

https://www.youtube.com/watch?v=aJ-A6xY47jc

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!