Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Всички партии треперят, службите засекли голямо раздвижване сред младите, проектът се наричал “Формацията”…

bb

Според доклад, който се обсъждал от сряда в партии като ГЕРБ и БСП, някаква нова формация от млади българи готви промяна в България, като засега всички членове на Формацията се пазят в абсолютна тайна, но пък за сметка на това сриването на сайтове, организирането на различни протести в страната без участието на партийни структури, ясно говори, че някой, някъде гласи нещо и това нещо щяло да избухне с цялата си сила през септември, за да промени системата в България.

Според докладите на службите, които са предадени и на Герб и на БСП и на всички останали в парламента в България, някой от чужбина е налял страшно много пари по различни начини в България, като тези пари в момента се използват за изграждане на структури из цялата страна, като за да станеш член на структура,

трябвало някой да те препоръча, друг да те провери дали случайно не си от някоя партия и не на последно място, да се подпишеш в книга за която се твърди, че била нещо като комитетстката книга на Левски. Имало на нея лъв, нож и пистолет и всеки записан в нея, слагал ръката си отгоре, като се закълнявал, че ще работи само и единствено за отечеството си България, като не чака нищо в замяна, а иска да види България богата и развита, а хората в нея щастливи.

Според хора от службите партийните лидери били много притеснени, защото след 30 години партийно делене и всякакви схеми да се държат хората в невидение и бедни, някой е успял някак без да привлича внимание да налее толкова много пари в България, и в определени млади хора, че като нищо да отнесе с гръм и трясък цялата партийна система.

Имало над 50 града вече организирани за дела, като никой не искал да издава водачите в градовете, а службите и МВР за първи път от много време не могат да хванат откъде и как започва всичко.

Появяват се сайтове, които са регистрирани в Панама например и после изчезват, създават се форуми и после изчезват. Просто хората от формацията били толкова добре подготвени да се справят с нашите служби, че според хора от управляващите, като нищо можело да осъмнем без електронни сайтове някоя сутрин.

Падането на Търговският регистър, на ГРАО, на сайта на министерството на правосъдието днес не са случайни, а формацията вече загрявали за момента в който ще се обявят публично, като на всички сайтове свързани с институциите в България щели да извадят тонове информация, кой колко е откраднал за 30 години в България и след това да обявят часа и мястото за бунта с който всички политици трябвало да бъдат хванати и натикани в арестите.

После искали да бъдат съдени като обвинението било Геноцид, а съдиите трябвало да дойдат от ХАГА в България, като за това са се погрижили вече техни приятели от Европа. Президентът Радев също бил притеснен, защото на няколко пъти Формацията през последната една година са му подавали инфо и са очаквали той да задвижи плана, но не знайно защо или по точно вече знайно защо той не го е правил.

От Формацията са споделили на свои хора, че вече няма какво да ги спре, защото всяко загубено време е пагубно за България, а всеки следващ месия, който се появи, ще я довърши и затова всички партии трябвало да се заличат на секундата. Не вярват на познати лица, но пък за сметка на това зад тях седят цели армии вече от хора, които са готови да се вдигнат като един когато удари часа, който все още не бил обявен никъде и затова от партиите започнали да пускат разни дати за протести, за да размият нещата, само че този път нещата явно са добре организирани, като организацията е отнела поне една година и никой няма да излезе на протест от формацията, докато не видят знака.

Бойко Борисов и Корнелия Нинова давали мило и драго да научат кои са формацията, за да се срещнат с тях и да им предлагат какво ли не, за да се спрат, само че този път в България явно са се появили хората, които в пълна мистерия както едно време го е правил Левски са на път да да организират истински бунт, революция или както искате го наречете, но да ги разкарат завинаги всичките.

Формацията са обявили, вече че не вярват на никой и че който сега тръгне с тях, после ще може да разказва на внуците си, че е участвал в спасението на България от алчните корумпирани политици и техните протежета. 

Източник: Informiran.net и https://xaknewzz.blogspot.com/2018/08/blog-post_106.html

Източник: http://onovini.com/2018/08/%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%8F%D1%82-%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B6%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D1%81%D0%B5/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!