Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Силата на Фалун Дафа: Моята парализирана жена ходи отново!

(Minghui.org) Бях войник. От началното училище бях индоктриниран, обучаван в атеизъм и мозъкът ми промиван от Китайската комунистическа партия. След като видях колко е невероятен и колко прекрасен е Фалун Дафа, аз премахнах атеизма от съзнанието си и започнах култивационно пътуване.
 
Дафа показва силата си
На 20-годишна възраст, крайниците на моята съпруга бяха слаби и изтръпнали, заради нейните цервикални спинални компресирани нерви. Диагнозата от лекарите в болницата на медицинския факултета в Хуаши в провинция Сичуан посочваше, че операцията може да не проработи и рискът от парализа е голям.
 
Посетихме много болници, тъй като жена ми искаше да живее нормален живот, въпреки опасността от парализа. Тя премина през операция в медицинската болница Хуаши през април 1998 г. и резултатът бе парализа.
 
Някои хора ми казаха, че жена ми трябва да практикува Фалун Дафа. Има много истории за хора, които са се възстановили от заболявания. Затова реших да я отведа до място за практикуване на Фалун Дафа. Практикуващите я научиха на седящото упражнение и й разказаха някои от ученията на Дафа, включително как да станем по-добри хора.
 
На следващия ден тя стана от леглото без никаква помощ, можеше да ходи, да се качи нагоре и надолу по стълбите, да кара велосипед и да върши домакински работи!
 
Изучаване на Фалун Дафа
Бях изумен, че съпругата ми се възстанови толкова бързо и може да ходи отново, след като научи само седящата медитацията на Фалун Дафа. Реших да се заема с тази култивационна практика.
 
Практикуваща ми разказа за книгата "Джуан Фалун" и как четенето й ще отговори на много от моите въпроси. Заех Джуан Фалун от нея.
 
Четенето на Джуан Фалун отвори ума ми към принципите на култивацията, като например, ако някой върши зло, човек ще получи възмездие. Тази книга ме промени от това да съм атеист във вярващ.
 
Фалун Дафа е много проникновен. Отначало разбрах, че трябва да бъда добър към другите и да стана по-добър човек. Тогава научих, че когато се подобри морала на човек, ще се повиши и култивационното му нивото. Освен това, когато човек достигне по-високо ниво, той ще се сблъсква с по-малко трудности.
 
Да бъдеш постоянен практикуващ
След като започнах да практикувам Дафа, ККП започна преследването на Фалун Дафа. Отидох в Пекин, за да апелирам за справедливост към Фалун Дафа през юни 2000 г. Бях незаконно задържан в център за задържане и после прехвърлен в център за рехабилитация на наркомани.
 
Те поискаха да се откажа от Дафа. След като отказах, бях изгонен от армията. През следващите 10 години те ме наблюдаваха и идваха на работното ми място, за да ме тормозят.
 
През 2005 г. отново бях отведен в център за задържане затова, че отказвах да се откажа от вярата си. Властите принудиха моето работно място да ме уволни. Армията конфискува моята къща през 2014 г.
 
Подадох наказателна жалба срещу бившия ръководител на комунистическия режим Джиянг Земин през 2015 г. Заради това служители от местния читалищен център и местната полиция ме тормозеха четири пъти.
 
Независимо от трудностите, с които се сблъсквам от страна на властите, няма да се откажа от вярата си във Фалун Дафа.

Налична китайска версия:
http://www.minghui.org/mh/articles/2018/7/5/%E7%98%AB%E7%97%AA%E7%9A%84%E5%A6%BB%E5%AD%90 % E8% А1% 8C% E8% В5% B0% E8% 87% АА% E5% A6% 82% Е4% BA% 86-370604.html

http://en.minghui.org/html/articles/2018/8/12/171487.html


Фалун Гонг е древна китайска духовна дисциплина в будистката традиция. Фалун Гонг се състои от морални учения, медитация и четири леки упражнения, които са наистина уникален и много ефективен начин за подобряване на вашето здраве и енергийно ниво.

В основата на Фалун Гонг са ценностите на Истината, Състраданието и Толерантността (или на китайски език, Жен 真 Шан 善 Рен 忍). Фалун Дафа учи, че това са най-фундаменталните качества на Вселената и ги взема за ръководство в ежедневието и практиката.

Според думите на основателя на Фалун Гонг г-н Ли Хонгджъ, "асимилация към най-висшите качества на Вселената - Жен 真 Шан 善 Рен 忍 - е основата на практиката. Практиката се ръководи от тези върхови качества и се основава на самите закони, които са в основата на развитието на космоса ".

Фалун Гонг също е известен като "Фалун Дафа".

До 1999 г. Фалун Гонг се е превърнал в най-голямата и най-бързо развиваща се практика от този вид в Китай, ако не и в световна история. Само за седем години след въвеждането й през 1992 г., около 100 милиона души практикуват Фалун Гонг.

За да научите повече, посетете: http://www.FalunDafa.org

https://www.youtube.com/watch?v=aJ-A6xY47jc

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!