Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Руската певица Лолита Милявска скандализира: Българите ненавиждат руснаците!

.

Лолита Милявска
Истински скандал предизвика известната руска певица и телевизионна водеща Лолита Милявска по темата ”България”. Тя заяви пред сайта ”Дни.ру”, че българите ненавиждат руснаците. Мнозина в Русия смятат, че подобно поведение може да повлияе на руско-българските отношения.
Според Лолита българите изпитват омраза и ненавист към руските туристи и руснаците, които имат имоти в България. Те не прикриват чувствата си, а дори ги афишират, категорична е актрисата.

Според Милявска много българи пишат на домовете си, че няма да ги продадат на руснаци. Видяла дори надписи „Да изчистим страната от руснаци“. Самата Лолита притежава два имота в България от години. Тя недоволства, че съседи и изключват постоянно тока и водата, но полицията се прави на разсеяна и не предприема никакви мерки. 

„Ниското ниво в България е обявило наказателни санкции срещу руските туристи“, - твърди още Милявска. 

Медии припомнт, че на певицата й е забранено да посещава Украйна, макар да е родена там, заради подобни скандални изказвания. Някои дори предполагат, че тя може да получи подобна забрана и от българските власти. По този начин няма да може да посещава двете жилища, които са нейна собственост в български курорт, отбелязва на свой ред порталът „Рамблер“. 

Това не са първите обвинения на Лолита срещу българите. Преди време тя бе заявила, че съседи българи я "тровят с фекалии". Оплакала се на полицията, но не последвала реакция.

Източник: https://frognews.bg/novini/ruskata-pevitsa-lolita-miliavska-balgarite-nenavijdat-rusnatsite.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!