Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пуснаха ромите да обезлюдят селата, сега избиват животните накрая ще продадат територията на съседна държава....

Помните ли Видин какво беше едно време? В началото на прехода решиха да го забравят и да го обезлюдят, днес вече са на финала, планът за там беше масово незачитане на законите особено от ромите, полицията да не ги закача, докато изгонят хората от селата и после след като ги обезлюдят да ги затрият завинаги, хората трябваше да емигрират или в големият град или на запад, резултата е ясен днес във Видин ги няма и ромите, защото няма вече какво да крадат.

Помните ли Странджа в която преди само 25 години циганин не можеше да вирее, и бяха само в определени села, където работеха по полетата, а ако правеха бели, кражби и т.н. полицията се намесваше и мачкаше директно с кубинките и палките, но както казахме това беше до преди 25 години, после и там се дадоха права на ромите и масово селата започнаха да се обезлюдяват, а хората да емигрират по плана извършен вече във Видин и резултата е ясен.

Днес е последната част от плана на някои хора с убийството на поминъка на последните останали в Странджа, защото без поминък те ще трябва или да умрат или да бягат от района и както знаем всичко това става със съдействието на българската полиция? Интересно нали избиват поминъка на хората със съдействието на същите тези, които трябва да ги пазят? Защото тук е България и органите на властта никога не са заставали на страната на хората. Днес в Странджжа е по страшно от времето на турското робство, коментират хората, защото тези изроди не ни убиват директно, а ни обричат на бавна гладна смърт като ни избиват поминъка...

Източник: https://xaknewzz.blogspot.com/2018/07/blog-post_319.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!