Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Xaknewzz: Турска фирма с участието на Бойко Борисов, седят зад унищожаването на животните в Странджа...

Помните ли първият кабинет на Бойко Борисов и неговият земеделски министър Мирослав Найденов по познат като Мършата, днес схемата е същата избиват животните на хората, за да внесат в последствие застоялото месо на една фирма в Турция, това е основната причина да се говори, че имало някаква чума по животните в Странджа, която така и нито една лаборатория не доказва с документи. 

Миро мършата, тогава пак изби животните, но тогава имаше шап, помните ли? После внесоха месо от Австралия чак, днес схемата е същата но бенефициента на комисионната е Бойко Борисов и затова е врегната и цялата полиция и жандармерия от Бургас, Ямбол, Сливен да мачка хората и да не ги допуска в домовете им. Заповедта за унищожението на поминъка за цял един регион е издадена от най - високо място коментират полицаи, които седят между хората и къщите им и не могат да направят нищо, защото ще останат без работа.

В Ямболско вече се заговори, че гражданите ще обявят война на държавата и че накрая ще го отнесат първи полицаите и че вече на никой не му пука, дали ще умира от глад или ще лежи в затвора, дори хората вече на няколко пъти влязоха в сблъсъци с полицията и жандармерията, но телевизиите не излъчват кадрите умишлено, защото и те се страхуват от яростта на Бойко Борисов, който явно този път с алчността си може да предизвика и гражданска война в България.

Източник: https://xaknewzz.blogspot.com/2018/07/blog-post_923.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!