Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Беновска бе пометена от Велизар Енчев в студиото на България он еър. Накрая се качи на масата и заголи бедра… (ВИДЕО)

Илияна Беновска, беше пометена от Велизар Енчев в студиото на България Он Еър. Накрая се качи на масата и заголи бедра… (ВИДЕО)

В предаване по телевизия България Он Еър бяха поканени да коментират темата за българското европредседателство г-жа Илияна Беновска позната като журналистката на Бойко Борисов и лидерът на движение “Българска Пролет” г-н Велизар Енчев. 

В началото естествено всичко тръгна нормално, но в момента в който Велизар Енчев нарече Бойко Борисов на няколко пъти диктатор, труженичката на Канал 3 видимо се изнерви и започна да прекъсва постоянно опонента си.

При което г-н Енчев най – учтиво е помоли да престане да го прекъсва, защото това не е телевизия на партия Герб и тя няма думата.

Видимо ядосаната Беновска, която естествено, не е очаквала такава реакция, защото както знаем тя се ползва с всички протекции както на Борисов, така и на Пеевски в яда си и невъзможността си да опонира с нищо на събеседника си, се качи на масата в студиото и заголи бедра пред погледа на изумените водещ и гост. 

Толкова ниско ли паднаха някои хора, само и само да докажат твърдението за тях, че са на хранилка при Бойко Борисов и как изобщо има наглостта да се нарича журналист тази жена, която се държи като жрица от улицата, са най – често срещаните коментари днес в мрежата под видеото с излагацията на Илияна Беновска. ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

Източник: http://onovini.com/2018/07/%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B1%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%80-%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!