Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нови богаташи изреваха от Националната лотария, не им дават парите! (разкритията са брутални – ВИЖ ТУК)

Нови богаташи от Националната лотария само могат да си мечтаят за милионите!
Чудовищен скандал с Националната лотария взриви медиите днес. Когато стана ясно, че новите богаташи (както им се искаше да се нарекат), не са си получили парите. Информацията вдигна читатели на бунт.

Оказа се, че не само прословутият чичо Митко от Ямбол, който удари рекордните 12 милиона лева от джакпота, няма да си види богатството. Както знаем, той ще получава по 500 бона годишно и така ще има да си чака парите в рамките на цели 20 години и отгоре. Други обаче, с далеч по-малки печалби, са също изиграни яко (въздържаме се да употребим друга, по-силна дума). Стана ясно, че и да спечелиш един милион например, той няма да ти бъде платен веднага. А отново на части. Този път за други, по-мижави суми, с които ще трябва да се задоволяваш.

Такива били правилата на Националната лотария. Ами, да им имаме правилата.
Една нищо и никаква леля Гошка, която първо е циганка, второ е емигрант в Испания, взе над 50 милиона евро накуп.

Защото спечели от лотарията. Тамошната обаче. Тук, родната, иска да те цеди и да те остави отново в мизерията.

Адвокати коментират, че Националната лотария погазва всички закони и с принудителното излъчване на спечелилите в ефир. Може 10 000 лева да си ударил, но трябва да се покажеш по телевизора. Иначе нямало да си получиш парите.

За това изнудване алармираха потърпевши, които били принудени да подпишат и договор за конфеденциалност. Сиреч – пред никого и никъде да не разкриват каква сума са получили и колко време са им я отпускали на минимални вноски. Ако се раздрънкат, щели да си носят последиците – сещайте се как ще ги ошушкат. Това обаче не е всичко. Най-лошото е, че богат от лотарията няма как да станеш. Не и реално.

Защото никой не ти гарантира какво ще се случи с фирмата и играта след две-три години например. Ами ако лотарията фалира – тогава си оставаш с пръст там, където слънце не огрява, категорични са адвокатите. Безумно е и друго.

Ако, не дай си Боже, вземе, че се спомине, близките му не наследяват печалбата. И това ако не прилича на жив пладнешки обир, ами здраве му кажи!

Източник: https://xaknewzz.blogspot.com/2018/07/blog-post_52.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!