Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Световното правителство в сянка и България: БИЛДЕРБЕРГИТЕ У НАС! КАКВА НАГЛА ЛЪЖА 

Световното правителство в сянка и България:
БИЛДЕРБЕРГИТЕ У НАС!
КАКВА НАГЛА ЛЪЖА 

Григор Лилов, Фейсбук


**** Пак лансират цар Симеон! Ще смени ли той Борисов във властта?!

В събота редица медии, вкл. така наречения "флагман" на българския печат "24 часа" (той под заглавието "Световното правителство заседава в двореца "Врана",) обширно и напоително разказаха как групата на Билдербергите, назовавана "световно правителство в сянка", се е събрала в двореца Враня, поканени от цар Симеон.
И естествено според публикациите, "световните конспиратори", които дирижират човечеството, горещо одобрили, подкрепили и обещали съдействия за светлите родни инвестиционни проекти, а на първо място - досетихте ли се за какво? Не е трудно - за АЕЦ "Белене".

Разбира се, тази поредна родна сензация беше и поредната родна безпардонна, нагла и просташка лъжа. В действителност тя не е написана от родните медии, а от родните политически елити. 

Резултатът от нея е, че след неофициален протест на замесените лица от Билдербергите от Интернет изчезнаха линковете към спомената публикация в "24 часа" и дори споменаването й в сайта на вестника, претендиращ да е нещо като официоз на България. (но тези например към "168 часа", "разкрил" събитието, останаха, понеже изданието неофициално се води като "жълтосензационно" и лъжите му са простими поради тази причина)

При това лъжата не е само сега, а например и през есента на миналата година, когато редица вестници, телевизии и интернетмедии лансираха тази новина като възможност.

Да обясня реалността!

1. От десетилетия насам в групата на Билделбергите няма никаква конспирация. Дейността й се съобщава публично, графикът на срещите се публикува, знаят се обсъжданите теми, поканите лица, публикуват се прессъобщения и т.н. Ето ви например информация от нейния сайт за последната й среща.(пак през юни, но разбира се, не с цар Симеон и не в двореца Врана)
http://www.bilderbergmeetings.org/
И понеже една от основните теми е била Русия и Путин, от родните издания едно-единствено - социалистическия в. "Дума" й посвети няколко полуосъдителни редове.

______________________________
Виждате и по този пример как ви информират - освен "лъжливо", както за световното правителство, събрано у нас, така и съвсем пестеливо или никак за наистина важни световни събития. 
______________________________

2. В двореца Враня под патронажа на цар Симеон в действителност се е провело второто издание на международната икономическа конференция "VRANA ECONOMIC COUNCIL 2018” с подкрепата на Европейския либерален форум. Присъствие: родни министри (Лиляна Павлова), родни висши чиновници, родни големи бизнесмени, родни царедворци, един служител на немската фондация "Фридрих Науман", няколко депутати (родни и чуждестранни)

3. Ситуацията е според вица "не били компютри, а компоти, и не сме ги изнесли, а ни ги върнали от Запад заради рекламации за качеството им".
Предвиденото заседание на Съвета на Европейската лига за икономическо сътрудничество, включено като мероприятие - част от програмата ни за Европредседателството, което трябваше да се проведе във Врана, пропадна. При това Европейската лига е лобистка организация, а не "видимата, официална част" на Билдербергите, както я представят родните медии и "24 часа".

4. Вместо това се проведе енергийна конференция под патронажа на председателя на тази Европейска лига барон Бернар Сноа и д‘Опюр. Белгийският благородник е позалязла звезда на политическия и международен небосклон, а родни фигури в националната ни секция на тази лига са известни перачи на мръсни пари, вкл. и терористични (ИРА-извънредни).

Същественото в цялата тази нагла галимация-фейк е защо родният политически елит се опитва да лансира отново у нас пред родната публика фигурата на цар Симеон като ухажван и уважаван от "световното правителство". 
И с какви цели?

====================================
Означава ли това, че вече се търси нова политическа комбинация, вкл. и с действията зад кулисите на родни лобисти на руска голяма банка, известна като проводник на кремълската политика? Макар че те и премиерът съвместно придвижват Гинчето към покупката на родното ЧЕЗ, 
И каква е комбинацията, в която на Бойко Борисов е отредена може би по-второстепенна роля?

====================================

BILDERBERGMEETINGS.ORG
Bilderberg Meetings | The official website
Since its inaugural meeting in 1954, Bilderberg has been an annual forum for informal discussions, designed to foster dialogue between Europe and North America. Every year, between 120-150 political leaders and experts from industry, finance, academia and the media are invited to take part in the m...

Източник: https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/1719171618198770

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!