Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Агонията на Меркел: кой е убиецът на политическата кариера на Ангела?

Кой вариант предпочита Меркел – да я изпържат бързо,  или бавно?

Вече няколко дни всички европейски СМИ напрегнато следят конфликта между канцлера на ГФР Ангела Меркел и нейния министър на вътрешните работи Хорст Зеехофер, който открито заплаши, че ще престане да се подчинява на канцлера и ще даде заповед границите на Германия да се затворят за мигранти, ако такава заповед не издаде самата Меркел. За Меркел този капан е равнозначен на политическа смърт: ако издаде такава заповед, ще се постави извън политиката на глобалните световни финансови групи, ако не я издаде, коалицията ще се разпадне и тя ще загуби поста си. Каквото и да направи Меркел, тя вече е политически труп, просто в първия случай агонията ѝ ще продължи по-дълго, а във втория по-кратко.

Глобализацията не е просто кооперация с интеграция. Това е глобален проект на Новия Световен Ред със Световно Правителство, зад който стои движението „Ню Ейдж”, сатанинско-окултно течение, което си е поставило за цел да преформатира всички държави, изградени на принципа на националната хомогенност и затова на всеобщото за населението базово културно съдържание, във враждебни една на друга неинтегрируеми групи, които са в конфликт помежду си, събрани под знамето на мултикултурализма и на загубата на национална, полова, сексуална, и въобще всякаква идентичност на личността.

Мултикултурализмът е апотеоз на либерализма, в който се утвърждава правото на живот вътре в обществото на изолирани по своята култура групи, които не само че никога няма да бъдат интегрирани, но и ще останат дълбоко враждебни към държавата, в която живеят, и към нейната култура. Идеята да се обединят, въз основа на вярност към Конституцията на една държава, многото религии и народи, живеещи в тази държава, е именно онази подривна идея, която е призвана да разруши културното ядро на съществуващите национални европейски държави.

„Ню Ейдж” се стреми да разруши всички основни религии в света и на тази основа да създаде нова синтетична религия. Тя ще бъде не християнска, мюсюлманска или будистка вяра, а просто вяра. Движението на икуменизма в рамките на християнството служи именно на тази цел и е създадено заради нея. Арабите ги действат по друг начин: мароканският вестник „Ал-Усбуа” пише, че кралица Елизабета е потомък 43-то поколение на пророка, че е кръвно свързана с него, а по-точно, с неговата дъщеря Фатима чрез графа на Кеймбридж, живял през XIV в..

Преди това този факт беше потвърден от Али Гомаа, бившият велик мюфтия на Египет, и от Burke’s Peerage, британският авторитет по кралски генеалогии. По този начин британската кралица има право на власт над света на исляма. Информацията се появи във всички световни СМИ, в това число и в списанието на клана Ротшилд The Economist, който публикува статия със заглавие „Халифът е кралицата?”

Така виждаме, че мултикултурализмът е поръчка на най-богатите британски фамилии (преди всичко на Ротшилдите), които стоят зад британската корона и които разчитат по този начин да получат реванш от САЩ и да си върнат световното господство вече под формата не на империя от стария вид, а като мрежа от финансови центрове под формата на няколко анклава, съществуващи като невидими за света. Именно затова е необходимо да бъдат слети всички народи с техните религии в един казан за претопяване и да се създаде нова синтетична религия, която на практика е антирелигия, а по същността си е сатанизъм, който ще заеме мястото на традиционните религиозни системи. На това ще бъде основан новият световен ред и новото световно правителство. Тези сили работят активно не само в Британия, но и в САЩ, където вече има повече от 40 скулптури на сатаната в местата за поклонение към него.

Всъщност, това е война на финансовия капитал с традиционните държави, които му пречат да установи господството си. В тази борба канцлерът на Германия Ангела Меркел стана жертва: тя е мухата в паяжината на паяка и от това колко дълго тя ще се мотае в нея не зависи въпросът за живота ѝ. Нея все едно ще я изядат (бонбоните са вече приготвени) и тя е в безизходно положение. След Втората световна война статусът на германския канцлер е уреден с американския канцлер-акт, а този документ е съставен от глобалистките сили. Именно те ще ѝ потърсят сметка, както правят на сборищата на крадците от тези, към които са предявили претенции. Меркел не може да напусне тази пътека, тя не може да не приеме мултикултурализма. С това тя ще си подпише присъдата, но и следването на мултикултурализма няма да я спаси от присъда. Накъдето и да тръгне, ще си загуби главата.

Така пред очите ни завършва животът на привидно силния и авторитетен европейски политик. Ясно е, че западните политици нямат никакъв личен авторитет и лична сила. Нито канцлерът на ГФР, нито президентът на САЩ. И ако докторът е решил да те прати в моргата, значи – в моргата и никакво самолечение. Тръмп ругае Меркел заради мигрантите, а тя е в ужас и го смята за еретик и безумец, въстанал срещу господарите на света. Но зад Тръмп стоят могъщи сили, противопоставящи се на глобалистите, а зад Меркел такива сили няма. И затова тя ще умре (политически) между чука и наковалнята. Най-вероятно след седмица коалицията ще се разпадне, ако по сенчестите канали не дойде заповед Зеехофер и баварското ХДС-ХСС да отстъпят.

Баварците обаче няма да отстъпят, дори и да дойде такава заповед. За баварците мултикултурализмът е смъртоносен за господството им в Германия. Нямат къде да отстъпват. Така че конфликтът, в който ще падне главата на Меркел, е неизбежен. И въпреки че сега главите на падналите канцлери не се отделят от тялото им, все едно, такова гражданско наказание не е никак приятно. На практика най-вероятно ще загубим канцлера на Германия. Путин, Орбан и Тръмп не успяха да я разубедят. Политическата ѝ смърт, ако не се случи чудо, е неминуема. Затова пък какви само хора ще вървят след ковчега …

Автор: Александър Халдей
Източник: iarex.ru
Превод: Д. Атанасова / Българска легия за защита

Източник: https://bultimes.com/%D0%90%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%9C%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B5%D0%BB-%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B5-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B5%D1%86%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!