Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов със звучен шамар директно в лицето и от Албания...

Преди 20 дена Бойко Борисов беше в Албания, да им гарантира, че ще са в ЕС ако приемат бежанци и направят бежански центрове, днес албанският премиер отново заби здрав шамар в гаранта за стабилност на западните балкани, като заяви че няма да платят цена за ЕС с направата на мигрантски лагери в Албания и ако някой много иска мигрантите да си ги взема в неговата страна.

Този някой трябва да е Бойко Борисов, защото в последните няколко месеца нито един друг представител на ЕС не е посещавал Албания, за да си прави важни срещи с техният премиер, но Бойко Борисов беше там и се пъчеше, че е договорил много неща, е да видя се за какво е бил там, но се и разбра, че нищо не е договорил. Сега остава в петък да разберем и какво е подписал с Меркел и дали България става като Турция буферна зона с лагери за бежанци, които той и неговите аверчета от патриотичният фронт, ще ни представят като работна ръка.

И ако следите внимателно събитията от последните няколко дена същите шамари в политиката вече взема и Зоран Заев, който ще бъде свален като премиер на Македония, не заради името на държавата им, което е само предтекста на броженията в Македония, а именно, защото и той като Бойко Борисов иска да прави бежански лагери за мигранти в Македония, естествено това за лагерите му го е предложил Бойко Борисов, като му е обещал, че с това веднага ще се задействат преговорите за членство в ЕС. Естествено в Македония службите не са като българските и хората все още помнят какво значи отечество и ще свалят Заев до няколко дена.

Провала на Меркел и Борисов след последната им среща в София е очеваден вече и за малките деца, след днешните събития в Албания, които попариха Берлин, София и Брюксел, а оставките на Меркел и Борисов вече сме на 100% сигурни, че са сложени на бюрата им, остава да видим кога ще ги подадат в денят който Зоран Заев ли ще го направи или седмица след това.

Източник: https://xaknewzz.blogspot.com/2018/06/blog-post_226.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!