Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Положението за Бойко Борисов става страшно, спря протеста на едните превозвачи, вдигат се другите...

Днес, малките транспортни фирми в България излязоха на протест в цялата страна и Бойко Борисов уплашен при вида на камионите и автобусите пред катедралата "Ал. Невски" се уплаши и побърза да оттегли законопроекта, който според много хора е лобистки от Парламента. После се появи пред медиите да обяви, че вече всичко е наред и превозвачите няма за какво да се притестняват и че всички трябва да са единни, защото сега като Австрия поемела председателството като нищо реформата Макрон да мине.

Няколко часа по - късно обаче, така наречените големи фирми в бранша на превозвачите решиха, че Бойко Борисов не може да спира закона еднолично и обявиха, че на 4.07. излизат с 3000 камиона и автобуса в цялата страна, защото си искат закона, независимо, че някой твърдял, че е лобистки. В случая, Бойко Борисов още не се е изказал по темата, но хора от Герб вече коментират, че техните хора ги предават и не искат да се съобразят с мнението на премиера.

Според запознати, зад закона прозирала дългата ръка на Цветан Цветанов, който бил поел ангажимент към някои хора в бизнеса да им даде право да издават лицензи за транспортна дейност и така да събират парите от колегите си вместо държавата, която в случая ще играе роля само на наблюдател и няма да има решаващ глас, кои фирми да получават лицензи.

Източник: https://xaknewzz.blogspot.com/2018/06/blog-post_460.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!