Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Инвалид с 1 крак размаза Десислава Атанасова пред парламента: Как не ви е срам… Как да изкарам със 138 лв. пенсия...

Българин с един крак РАЗМАЗА пред парламента устатата депутатка от ГЕРБ Десислава Атанасова.
В репортажа на “ЕвроДикоФ” може да видите зловещия контраст между двамата – два свята – единият крадлив, другият – мизерен…
Срещата бе запечатана от камерата на Сашо Диков в рубриката ”Стажантът броди” в предаването ЕвроДикоф излъчено на 22.06.2018 г. по телевизия Евроком.
Записът буквално взриви социалните мрежи и бе споделен от хиляди потребители. От него се вижда, че инвалид пресреща народната представителка Десислава Атанасова пред парламента и я спира да си поговорят.
“Можеш ли да смяташ без калкулатора на телефона си? Искам да пресметнеш по колко лева на ден трябва да харча от пенсията си, която е 138 лева”, пита гневният гражданин.

“Как не ви е срам да се храните от нещастието на инвалидите? По колко пари вземате вие, бе? Погледнете се – носите обувки и чанти за хиляди левове.
Как не ви е срам да се гаврите така – да увеличите пенсиите с по 4,60 лв. на месец. Вие прогонихте младите в чужбина”, каза ядосаният човек.
Той покани парламентаристката да се качи в него в трамвая, за да се увери какво мислят хората за политиците.
Десислава Атанасова се прослави като острието на ГЕРБ, но тук няма политически събеседник, с който да си кудкудяка със заучени фрази, спуснати от кокошарника на партията.
Предлагаме на повечето депутати от ГЕРБ да отидат при народа, но публично – така поне ще лъсне народната любов. ВИДЕОТО ТУК (след 5-та минута е случката):

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/06/1-138.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!