Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов изяде шамарите в Москва и сега се чуди какво и как да излъже народа....

Путин ясно и точно обясни, че каквото и да се реши в Русия за бъдещето на енергийните проекти в България те няма да ги плащат и му трябват ясни гаранции за това кой ще поеме финасовият негатив, ако Бойко Борисов се отметне пак от обещанията. Малко след това Песков секратаря на Путин излезе и ясно каза, няма как да стане да се отклони тръба от Турция към България.

По време на срещата в Москва единственото договорено нещо е, България да се грижи за руските паметници на наша територия, а те оценявали жеста и тепърва ще мислят за какво и как да ни помогнат. Бойко Борисов няколко пъти се извинява на Путин, но пък от своя страна Путин му забиваше кроше след кроше с всяко свое изказване и малко или много Бойко Борисов, който се оказа, че не знае и три думи на руски език се чудеше кога ще го сразят напълно.

Припомяняме, че в събота вечер Бойко Борисов се снима с врага на Путин, Порошенко в Киев, въпреки че знаеше за визитата си в Москва, но явно футболният финал в шампионската лига се оказа по важен от българският интерес. Пощенският гълъб на Ердоган вчера получи и още едно важно съобщение в Москва, че вече е договорено да си подаде Бойко Борисов оставката, като вариантите за оттеглянето са му два доброволно сам да си я подаде или пак да избухнат бунтове в България веднага след изтичането на европредседателството.

Бойко Борисов изглеждаше много притеснен в Москва вчера коментират журналисти в руските медии и явно срещата Меркел - Путин преди няколко дена е била именно за оставката на Борисов и оттеглянето му от поста министър председател на България, думите на Путин, че руската компания край Бургас сформира 25% от бюджета на България бяха ясен знак как само е един ход тя може да бъде срината, дали калинките на Бойко Борисов разбраха посланието надали е ясно, но скоро ще разберем.

Източник: https://xaknewzz.blogspot.com/2018/05/blog-post_370.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!