Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бумерангът ще се върне, мръсни крадци! Тези, които ни продадоха, сега ще плащат. Народ не се продава. А такъв като нашия не се затрива

БУМЕРАНГЪТ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ, МРЪСНИ КРАДЦИ!

И ЩЕ ПАДАТ ГЛАВИ!

Знаят ли тези, които прогониха близо 3 млн. българи, че голям процент от нас се дообразоваха и си отвориха очите. Че видяхме разликата във мафиотската демокрация и реалната такава.

Знаят ли тия говеда, че ние знаем как се работи и как се заплаща трудът ни.

Знаят ли тези маймуни, че ние по трудния начин разбрахме какво е да живееш като европеец. Калкулираха ли си в бакалските сметки, че няма неплатен обяд и тепърва ще плащат. За това, че ни направиха борбени и оцеляващи с широко отворени очи.

Усещат ли ефекта на бумеранга? Защото той хвърчи и ще сваля глави. За една част от секундата не съжалявам,че живея в друга страна. Но за 60 секунди от минутата страдам, че не съм в моята. Тези, които ни продадоха, сега ще плащат. Народ не се продава. А такъв като нашия не се затрива. За зла участ някому, се възражда от нищото.

Ние скоро ще се върнем. Ако сме си оставили кокалите по чужбината, децата ни ще се върнат. За да им платите, това което им откраднахте. Милиони български деца ще ви преследват и след гроба ви. Сега им е трудно. Завалят езика ни, трудно възприемат азбуката ни, не познават историята ни… Но ще си потърсят бащинията, защото са българчета. Аз обичам да наблюдавам. И вярвам в българската общност зад граница. Нея не може да я пречупите. Пипалата са ви къси. Прогонвайки българите, изгубихте контрол над тях.

Но те са живи!

Милена Милкова, Фейсбук

Източник: http://bultimes.bg/bumerangut-shte-se-vurne-mrusni-kradtsi-tezi-koito-ni-prodadoha-sega-shte-plashtat-narod-ne-se-prodava-a-takuv-kato-nashiya-ne-se-zatriva/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!