Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ново 20 от Герб - 1. Чистачките по входовете на блоковете вече на трудов договор... 2. Да се наемат само фирми, защото доходите на хората се увеличавали и всеки можел да си позволи да плаща повече

Герб мислят да въведат ново изискване за трудови договори на всички заети с хигиенизирането на блоковете жени и мъже.
Според замисъла това били хиляди хора, които се трудят в сивият сектор на икономиката и всички трябва да бъдат извадени на светло. Според идеята им било правилно сдруженията на собствениците, които вече са санирали блоковете си по националната програма за саниране, сега да сключат трудови договори с фирми или лица, които се грижат за почистването на входовете в жилищните блокове и да им внасят всеки месец осигуровки.

В България има стотици входове на жилищни блокове и всеки един от тях се почиства от някой и живущите във входовете си събират пари, за да плащат на тези стотици хиляди заети с тази дейност, без да отчитат това никъде са коментирали още от Герб предложението си.

Трябва да извадим тези хора на светло и да започнат да си внасят осигуровките и данъците както всички други, които извършват някаква дейност и получават пари за това.

Другото предложение на Герб е хората да наемат само фирми за тази дейност, което естествено ще е свързано и с повече разходи за живущите в жилищните блокове, но това нямало голямо значение, защото доходите на хората се увеличавали и всеки можел да си позволи да плаща повече.

Източник: https://xaknewzz.blogspot.bg/2018/05/20_21.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!