Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мигрантите – троянският кон на Европа (ВИДЕА)

Независимо от етническото ни минало и религиозните възгледи, всички трябва да се обединим и да признаем сериозната опасност, от която вече страда Европа: глобалистите използват религиозни екстремисти, за да унищожат всички европейски ценности, налагайки религията си.

Въпреки че повечето от основните медии пренебрегват, разпространяват дезинформация или покриват тежката ситуация от години, е време най-накрая да покажем цялата истина, докато не е станало твърде късно.

*Всички източници са посочени в статията и са запазени такива, каквито са били в оригиналната статия

Мигрантите, които пристигат в Европа са най-вече млади мъже, без образование с екстремистки религиозни възгледи, отгледани в култура, която потиска и злоупотребява с жените.

Важно е да отбележим, че само малък брой от тези хора са бежанци от СирияПовечето от тях не са! Повечето идват от африкански страни, а не от Сирия, която се намира в Близкия изток.

И за да е достатъчно лошо положението, още милиони мигранти се очаква да пристигнатв Европа само тази година. И не, това не са учени, които биха могли да обогатят европейската култура, така че е време да спрем смешната идея за „културно обогатяване“

Според Дитер Ленсен, президент на университета в Хамбург, 2/3 от мигрантите са напълно неграмотни.

А и както ще разберете в тази статия, мигрантите нямат никакво желание и интерес да се интегрират сред европейците.

Опасностите

Сър Стюарт Пийч, главен генерал на кралските военновъздушни сили, предупреди през 2016 г., че бойците на ИДИЛ влизат в Европа през бежанските потоци.

Ако се замислите за момент, това е идеалният троянски кон за унищожаване на Европа: необразовани, опасни, религиозни екстремисти, които днес налагат своите възгледи насилствено върху другите.

И това не е просто мнение, а факт.

Откакто мигрантите са започнали да пристигат в Европа, престъпността е скочила до небето.

През 2013 г., „стотици мюсюлмански мигранти вилнеят из шведската столица Стокхолм, като предизвикват пожари, хвърлят камъни по полицията, разрушават коли и автобуси.“

Ето как изглежда Стокхолм след атаката:

Според доклади от 2015 г., мюсюлманските мигранти са увеличили престъпленията в Германия с 65%През 2016 г. се съобщава, че престъпленията от мигрантите са се увеличили с още 50%. Това са общо 115% увеличение на престъпленията само за две години.

Швеция винаги е била пример за цивилизованост, а днес се е превърнала в столицата на изнасилванията.

След като шведският парламент единодушно реши да превърне страната в мултикултурна държава, насилствените престъпления са се увеличили с 300%, а изнасилванията с 1,472%. Днес Швеция е на второ място по изнасилвания, като единствената държава преди нея е Лесото в Южна Африка.

Близо 1200 жени са били сексуално насилени в Кьолн, Германия, в навечерието на Нова година. От 2000 мигранти, за които се предполага, че са участвали в нападенията, само двама са осъдени.

Патрик Йонасон, шведски гражданин, е проучил 4, 142 постановления, свързани със сексуални престъпления издадени от 40 шведски съдилища между 2012 и 2014 година.

Проучването, което отнема няколко месеца, показва, че 95.6% от изнасилванията и 90%от груповите изнасилвания са били извършени от мъже с чужд произход. Най-много от престъпниците са били мъже от Близкия изток и Африка.

Освен, че масово тези хора са престъпници, милиони вече получават европейски социални помощи. Също така се възползват пълноценно и от европейските политики за издръжка на деца, което означава, че благодарение на благоприятната среда за отглеждане на наследници, скоро европейците ще станат малцинство на собствения си континент.

Според унгарския министър-председател Виктор Орбан, мюсюлманското господство на Европа е „проста математика“.

И ако все още има заблудени хора, които вярват, че тези хора търсят спасение от войните и биха се интегрирали в Европа, отворете си очите! Единствената цел на „бежанците“ е да наложат религиозните си възгледи и да наложат Шериата на европейците. Нека да разгледаме следния пример:

Абу Рамадан е получил убежище в Швейцария през 2004 г. и оттогава е събрал 620 000 долара в социални плащания.

Въпреки че Рамадан е живял в Швейцария близо 15 години, той почти не говори френски или немски език, и никога не е имал постоянна работа. Рамадан е на 64 години и скоро ще има право на швейцарска държавна пенсия.

Докато редовно си е получавал парите от швейцарските данъкоплатци, той същевременно е работил за въвеждането на Шериат в Швейцария и призовавал мюсюлманите да не се интегрират в обществото. Той също е казвал, че мюсюлманите, които извършват престъпления в Швейцария, не трябва да бъдат съдени според швейцарските закони:

„О, Аллах, моля те да унищожиш враговете на нашата религия, да унищожиш евреите, християните, хиндуистите, руснаците и шиитите. Господи, моля те да ги унищожиш и да върнеш древната слава на Исляма.“

Това е само един пример, има много други тук и тук.

Легално ли е всичко това?

Ситуацията е Европа не е нещо по-различно от „преселнически колониализъм“, който уикипедия определя като:

„Форма на колониализъм, която се опитва да измести местното население на колонизираната територия с ново общество на заселници. Както при всички форми на колониализъм, и тази се основава на екзогенно доминиране, обикновено организирано или подкрепено от имперска власт.“

Единствената разлика със сегашната ситуация е, че в миналото колонизаторите са били по-богати, с по-голяма култура и по-образовани, от онези, които колонизират.

Разбира се, цялата катастрофа е подкрепена от форма на „имперска власт„, иначе това не би било възможно. Най-важното е, че тази незаконна колонизация на суверенни народи може да бъде спряна във всеки един момент, защото конституцията на всяка една страна предотвратява (или би трябвало) подобни събития.

И докато се питате, защо тогава всичко това се случва, се замислете, че това е планирана криза, задействана от глобалистите, които искат да превърнат Европа в една безцелна тълпа (без културна идентичност), която е лесна за контролиране.

Какъв е планът? Дневен ред: Разделяй и владей

Какво следва? Мюсюлманските мигранти ще започнат да превъзхождат местното население на страните, в които се намират само за няколко поколения. Това ще се случи, заради все по-ниската раждаемост при европейците, за сметка на твърде голямата раждаемост при мигрантите.

Европейците ще станат малцинства в собствените си държави. Което ще доведе до затриване на европейското наследство, традиции и култура.

„Шведите ще бъдат етническо малцинство в собствената си страна до средата на века“:

С други думи, без обща история, наследство, традиции и култура, няма нищо, което да свърже хората заедно.

Това ще превърна Европа в континент, пълен с необразовани и лесно манипулируеми хора, с манталитет останал в 14-ти век, които ще робуват на новата система.

Какво се случва в момента…

Днес Европа е разделена и в шок. Докато европейците се усетят и реагират по някакъв начин, вече ще е твърде късно.

В ШвецияОбединеното кралствоГерманияФранция и Белгия вече съществуват „no-go zones“. Това са цели квартали погълнати от ислямистите, които са забранени за местното население.

Защо Европа не протестира? Готови ли сме да изгубим всичко, за което сме се борили? Готови ли сме да загубим континента си, за който всяка нация е проляла кръв? На път сме да се случи, и не се правете, че не виждате какво се случва, защото утре вашето дете няма да излезе да играе навън, заради високата престъпност, която ще ни сполети.

Всичко това, скоро ще последва и в Америка.

Още видеоклипове ще откриете в оригиналната статия.

Автор: Alexander Light, HumansAreFree
Превод: Сетланс България

Източник: https://bultimes.com/%D0%9C%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%8F%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%BA%D0%BE%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-%D0%95%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!