Следвайте "Буднаера" в Телеграм

САЩ забраниха хидрогенираните мазнини, но не и износът им за източния свят. Къде са управниците ни да ни защитят от тази отрова?

Научен факт е, че трансмазнините са изключително пагубни за човешкото здраве и живот. 
Тези мазнини са до такава степен устойчиви, че се откриват дори и при трупове. 
Още по-тревожен е факта, че микроорганизмите, които разграждат храната, не притежават ензими, с които да разграждат хидрогенираните мазнини. 
Т.е. микроорганизмите не ядат вредните мазнини, а ние "разумните" човеци лапаме без мярка от тази "храна" и после се чудим защо талията ни се е увеличила драстично, защо посещаваме доктора все по-често и защо в крайна сметка бизнеса на гробарите процъфтява! 
Това последното не е пресилено, а ФАКТ, който пренеберегваме и не искаме да приемем, защото боклуците от магазина са ни вкусни. 

Трябва час по-скоро еволюиралият ни мозък да ни подаде информация да спрем употребата на тази отрова, за да се предпазим от най-лошите последствия за здравето и живота ни. 
И най-вече тази световна заплаха да се реши на високо държавническо ниво чрез категорична забрана към производителите да не влагат хидрогенирани мазнини-убийци в храните, които произвеждат. 
САЩ вече са ги забранили, но с охота ги изнасят към по-бедните страни като нас. Въпросът е защо управниците ни не ни защитят, като забранят вноса им??? 
Това е геноцид спрямо народа!

Източник: ГН

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/05/blog-post_864.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!