Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лиляна Павлова - Днес доказахме, че можем и без българите, които избягаха зад граница

Министърката на европредседателството на България Лиляна Павлова в интервю за една от водещите ни медии, за пореден път днес направи грандиозен гаф, като отписа всички наши сънародници зад граница. Явно факта, че всички лидери на ЕС с изключение на Рахой са в София действат като оргазъм на Лиляна Павлова и тя обясни пред медията, че днес Европа е в България и с това те от Герб доказали, че могат и без българите, които са избягали зад граница.

Лиляна Павлова сподели още, че днес е велик ден в българската история, ден който опозицията в България трябва да помни поне 50 години, защото Бойко Борисов е успял да убеди всички евролидери да помислят и да работят в екип за западните балкани. Оценките за председателството на България са отлични, въпреки, че всички предричаха провал, ние от Герб доказахме, че можем да постигаме видими резултати и те са днес в София.

Българите отидоха в Европа, но днес Бойко Борисов и Герб доказахме, че можем и без тях и затова Европа е в София и благодарение на нашите усилия икономиката на България се развива, инвеститори от цял свят се надпреварват да идват в България и доходите на работещите се вдигат, както и пенсиите на старите хора, които наистина не заслужават това това което имаме днес като резултати, защото те са най - виновни за мигрирането на младите и за това че заради тяхните пенсиии, няма пари за да догоним европа в ръста на заплати.

Но днес, ние от Герб със срещата в София доказахме, че не се нуждаем в България от избягалите зад граница, защото всички лидери на ЕС се изказват ласкаво за председателството и оценяват с отличен нашите резултати, дори са уплашени някои от тях, че след година две много техни граждани ще искат да идват да работят в България, защото тук условията са чудесни за бизнес и всичко е прозрачно според тях, особено за това как и по какви критерии се усвояват еврофондовете.

Източник: https://xaknewz.blogspot.com/2018/05/blog-post_140.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!