Следвайте "Буднаера" в Телеграм

България приема Швейцарският модел на управление - хората ще решават в референдуми!

В България предстоят истински реформи, които надали на някой политик от тези които познаваме до момента някога му е минавало и през акъла, че ще се случат докато са живи. Онова, което не позволиха комунистите да се направи в началото на прехода е на път да се случи до края на годината.

Хората ще решават не политиците, това е искането което се отстоява в момента пред европейските лидери, които са готови да подкрепят промените в България. Като цяло ще имаме Швейцарски модел на управление на държавата, като всеки навършил над 21 години и живял в България през последните пет години ще има възможност да участва в политиката и да решава бъдещето на България в Референдуми.

Също така е помислено и за българите зад граница, но те няма да имат възможност да решават в референдумите в България, защото както в Швейцария всеки ще си получава въпроса и връща отговорите само и единствено през пощите, като всеки плик ще бъде адресиран персонално, ще се получава при поискване и в него освен да се попълнят отговори, ще има и персонален номер, с който всеки ще може в реално време да си провери след една седмица дали са му отчетени правилно резултатите срещу номера, като това ще прави и вотът абсолютно анонимен за всички останали граждани, които ще виждат само номера, но не и имена.

Предстоят огромни промени и върховенството на закона и демокрацията ще бъдат скоро част от България, партиите ще бъдат пратени в най - скоро време в забвение, а много от политиците зад решетките според запознати с това, което се случва в момента в Европа. Бойко Борисов няма да дочака краят и на този мандат, защото според немски експерти България е по - зле и от африканска република и трябва незабавно да се вземат мерки, които Борисов и партията му отлагат с години въпреки, че на няколко пъти излъгаха цяла Европа, че ще ги предприемат.

Източник: https://xaknewz.blogspot.com/2018/05/blog-post_74.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!