Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко си отива! Президентът назначава служебен кабинет за по дълъг период от време

Бойко Борисов и коалиционните му партньори ще подадат оставка до няколко месеца, какъв е повода все още не е ясно, но този път няма да се ходи на извънредни избори, а ще се сформира нов кабинет за спасението на България, който ще бъде назначен от президентът Румен Радев за следващата поне една година.

България е в криза, липсата на добро заплащане за труд и покачването на всички цени, карат и малкото останали българи които имат все още някакво желание да бъдат в България да се замислят дали да не емигрират и това вече е ясно не само на всички в Европа, но дори и в САЩ, от няколко месеца Световната Банка с която правителството на Герб много обича да се хвали, че са в изкллючително близки отношения, са предприели план с който да помогнат на България да се спаси от обезлюдяване и да се спаси от кризата, но условието в политиката за следващите поне десет години да не участват корумпираните лица на прехода.

Според запознати с плана в следващият служебен кабинет, няма да има нито един представител на която и да е партия, но пък за сметка на това в служебният кабинет ще влязат млади хора уважавани навсякъде в Европа и ще поведат България към просперитет. Договорени са вече условията с Европа и Световната Банка за помощ към България и е написана програма която ако се спазва стриктно да се постигне средният стандарт на Европа в България до две години.

Кабинетите на Борисов, Станишев, Костов, Сакскобурготски изгониха милиони българи от България имаме вече почти едно поколение българи пораснало изцяло зад граница и е време да се осъзнаем като нация са заявили още хората в заверата, която действа срещу всички партии и всеки ден проучва мнението на хората, за това как и какво да бъде направено веднага след назначението на новият служебен кабинет. Според хора в Европа в България предстоят много арести на политици и отсега са ясни имената на много от тях за които са написани тонове материали доклади към Европа свързващи ги с невероятни по размери корупция.

Планът ще бъде приведен в действие веднага след края на европредседателството, и нещата ще се случат в рамките на седмица, което ще бъде много изненадващо за всички партии в България, защото както знаем досега те постоянно са диктували условията и нещата при оставки на кабинети. Хората искат промяна и ще я имат до няколко месеца, защото България няма нужда от партии, а от истински българи, които са готови на всичко, за да я има. Времето дойде са споменали тези дни в Брюксел няколко депутати от Холандия и Белгия времето за спасение на България и да се запази целостта на тази държава.

Източник: https://xaknewz.blogspot.com/2018/05/blog-post_30.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!