Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Симеон II за Борисов: Генерале, аз също съм ви наблюдавал, докато съм ви гледал в тила...

Бойко Борисов разкрил пред Симеон Сакскобургготски, че докато го е охранявал, го е наблюдавал.

За това говори бившият премиер в интервю за Дир.бг 

„Един ден, не знам дали вече беше станал кмет или премиер, той ми каза: „Аааа, да не мислите, че аз не съм ви наблюдавал“. Викам: „Генерале, ако пък вие си въобразявате, че аз не съм ви наблюдавал, докато съм ви гледал в тила толкова често...“

Симеон Сакскобургготски отговаря така на въпроса какво е научил от сегашния премиер Бойко Борисов. „Така че и двамата сме се наблюдавали. И може всеки един да се е понаучил на нещо“, допълва с усмивка Сакскобургготски. 

Интервюто е от поредицата "Личности, които промениха България през последните 20". В тази поредица интервю за медията даде и министър-председателят Борисов.

В новото издание царят и бивш премиер коментира дали си е тръгнал огорчен от политиката, темата за царските имоти, "алергията" си към "диктата на Великите сили", от чиято политика страдат народите. Сакскобургготски говори за войната в Сирия, за бъдещето на Европейския съюз и за това, къде е мястото на България в конфликта САЩ - Русия.

Последният български цар си спомня драматични моменти от своето детство и как е научил за кончината на баща си цар Борис III. Споделя и как заедно с майка си и сестра си напуска България, разказва любопитни детайли от живота си като млад, от времето в имиграция и уроците, които е научил от тогава до сега. 

В интервюто, което Дир.бг ще публикува утре, ще стане дума и какво не си е казал Симеон с Живков, какво си е казал с Иван Костов, преди лидерът на СДС да загуби изборите, търси ли го днес за съвети премиерът Бойко Борисов и ще ходи ли на предстоящата кралска сватба на принц Хари с Меган Маркъл.

Източник: http://epicenter.bg/article/Simeon-II-za-Boyko-Borisov--Generale--az-sashto-sam-vi-nablyudaval-/153221/11/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!