Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Германия категорично: НЕЩО СТРАШНО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С БЪЛГАРИЯ ако влезе в Еврозоната! Вижте защо ГЕРБ драпат да приемем еврото! Истината ще ви ШОКИРА!

През последните дни управляващите от ГЕРБ, подкрепяни от назначени соросоидни ченгета в Брюксел като Сергей Станишев и Кристалина Георгиева, подеха истерична кампания за влизане на България в Еврозоната. И през платените си медии проглушиха ушите на българите с внушения, че приемането на еврото ще направи живота ни по-лек, богат и охолен.

В остър контраст с розовите лъжи на продажната ни про-американска колониална полит-върхушка, обаче се оказа днешното изказване на финансовият министър на най- богатата и влиятелна немска провинция Бавария – Маркус Сьодер. Който категорично попари мечтите на корумпирания ни крадлив елит за влизане в еврозоната.

Той е представител на консервативния Християн-социален съюз (ХСС) – коалиционен партньор в правителството на Ангела Меркел. Министър Маркус Сьодер напомни, че още преди години неговата партия била твърдо против влизането на Гърция в Еврозоната. И скептицизмът му, оказва се, е бил съвсем основателен.

„Ние не искаме втори такъв дебат и още мошеничества. Не желаем еврозоната да се разширява със страни като България и Румъния“, заяви днес министър Сьодер.

Основните козове на ГЕРБ за настояването им България да влезе в еврозоната са фискалната дисциплина и ниския външен дълг. Но и двата фактора се дължат изцяло на валутния борд. Който борд обаче при влизането ни в еврозоната трябва да падне.

Именно валутния борд забранява на правителствата ни да взимат пари от валутния резерв на БНБ, който в момента възлиза на 46 млрд. лева. И именно той налага на управниците ни да спазват строга фискална дисциплина.

Но както вече споменахме, с приемането ни в еврозоната, валутният борд автоматично ще падне, а с него ще отпадне и  изискването за фискална дисциплина. И резерва на БНБ от 46 млрд. лева ще се стопи като лански сняг, тъй като финансовите министри от ГЕРБ вече ще могат спокойно да го използват за каквото си поискат! (Разбирай- ще го разграбят- б.р.)

Ето как създателят на валутния борд у нас – проф. Стив Ханке, коментира горещата тема за евентуалното приемане на страната ни в еврозоната: „За България ще е ФАТАЛНО да се откаже от лева и валутния борд. Заради борда, валутата на страната е обезпечена и напълно конвертируема. Борда държи Лева в кондиция, като равностоен клонинг на еврото. И затова няма никаква нужда България да влиза в еврозоната“.

Да не говорим, че сега, ако еврото се срине, левът веднага може да се отвърже от еврото и да се свърже с друга по-стабилна и сигурна валута. Но ако е в еврозоната  – това няма как да се случи и България ще потъне. Имайте предвид, че през последните години еврото изживява тежки времена, коментира още проф. Ханке.

Но… за крадливата шайка на ГЕРБ многомилиардния валутен резерв на БНБ отдавна е лелеяна мечта. А единствената пречка пред Борисов и ко да го разграбят е Валутният борд. Въпроса за отмяната му бе повдигнат още от първия финансов министър на ГЕРБ Симеон Дянков. А неговата леля – Кристалина Георгиева, в момента е яростен агитатор за влизането на България в еврозоната. Както е известно, тя е дългогодишен агент на ЦРУ, които си я активизират кампанийно. Та явно инструментът на глобалната олигархия- ЦРУ сега пак й е натиснало копчето в режим- агитация.

Стана ясно какво ще се случи, ако свалим Валутния борд. А дали приемането на еврото няма, все пак, адекватно да замени Борда и да ни избави от бедността и нищетата, които стават все по- осезаеми? Категорично не!!! Защото в България няма никаква икономика. Защото така са решили от ЕС и заради корумпираната и крадлива управленска шайка в София, назначена от САЩ, за да им играе по свирката.

Защото първото и основно условие да влезем в ЕС, беше да сринем икономиката си. След което ЕС обаче не инвестира в България абсолютно нищо, за да компенсира поне частично разпродадените на безценица бг-икономически мощности. И катонякаква подигравка, ни хвърля дребни стотинки за градинки, велоалеи и футболни игрища.

Единственото стабилно нещо в едва мъждукащата ни икономика, е именно валутният борд. Именно той ни държи на повърхността, да не фалираме тотално.

И ако се откажем и от него – държавата с името България ще спре да съществува. Нещо, което ГЕРБ много добре разбират. Но продължават да настояват на своето. А вие си направете изводите. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

Източник: http://skandalno.net/%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D0%BD%D0%B5%D1%89%D0%BE-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%BD%D0%BE-%D1%89%D0%B5-180612/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!