Следвайте "Буднаера" в Телеграм

България има страшни тайни оръжия, с които да отбие всяка агресия...

Националната сигурност е напълно гарантирана, и никой не може да ни нападне с успех.
Това заяви военният министър Красимир Каракачанов на конференция в навечерието на 6 май.
Според министъра, видимата част от армията ни не е всичко, с което разполагаме.
"И през социализма се пропагандираше една теза, че работа на нашата армия е да издържи няколко дни срещу Турция, докато дойде помощ от Русия. Но се оказа, че всъщност сме били достатъчно силни, дори да победим Турция. Защо мислите, че сега не е така..." - загадъчно попита Каракачанов.
Изказването му е доста странно, на фона на 80 танка, без акумулатори и 16 самолета в ремонт, от които летят 3.

Преди време обаче вървяха слухове, че военни отново разкопават мистичната дупка край "Царичина". За нея бе обяснено, че са търсени извънземни, но военни спецове коментираха, че може това да е за заблуда, а вътре да са скрити тайни оръжия от соца, за които НАТО да не разбере.
За тайни тунели се говори и из Родопите, като полковници са късали и горили лично карти, като сме влизали в НАТО, за да не разберат англо-саксонците.
Най-достоверният слух все пак е, че разполагаме с термобарични експлозиви, т.е. със забранените "вакуумни бомби". Те обаче са приложими, само ако имахме ракети СС-23, които нарязахме след абсурдното обвинение, че можели да ги завземат терористи. От самолет МИГ-29 няма как да пуснем "вакуумна бомба" над когото и да било.
Ако Каракачанов не разполага с някое извънземно оръжие, не е ясно как точно армията може да ни опази. Все пак, такова оръжие може и да има, защото около министъра на висши позиции има хора, които са се е занимавали с Царичинската дупка, и с всевъзможни мистични оръжия и технологии по времето на социализма. Възможно е да има нещо скрито, и да са му го доложили.

Г.Н.

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/04/blog-post_850.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!