Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гняв на народа: Къде са парите от Пенсионния фонд? Кой ги открадна?

Тежката ситуация в държавата, бедността, безхаберието на управляващите избухва във възмущение на гражданите засега в социалните мрежи повече, отколкото в реалността. Простестите са малки, за кратко, отпускат се едни пари и затишие. 

Въпреки това, зададените въпроси в социалната мрежа са горещи, болезнени и отровно конкретни. Вълната на огромното недоволство наближава, Борисов. Виж какво мислят хората:

*Публикуваме без редакторска намеса.

"ПИСНА МИ, НА ВСИЧКИ НИ ПИСНА!
Писна ми да слушам идиота Борисов, разни недоносени социални министри, разни неграмотни герберастки капацитети дето не знаят и с кого граничи България да тръбят по всички медии, че един работещ хранел поне двама пенсионери!

Аман от чиновници и политици олигофрени ... Спрете се бе!
Кой храни пенсионерите които 45-50 години са се осигурявали в държавната институция НОИ, кой им е плащал всеки месец пенсионните вноски, кой?
Къде ги храни, с какво?
Къде са парите от пенсионния фонд? 
Кой ги открадна?
Вие, вие ги откраднахте, вие ограбихте хората които са се трудили съвестно и честно цял живот и всеки месец са се осигурявали за поне малко по-достойни старини!
Вие копелета крадливи дето нямате и ден трудов стаж, дето ви събират по магистрали и партийни централи и ставате министри и политици, вие некадърници нещастни и крадливи, вие ограбихте своите бащи и майки, своите учители, лекари, хората построили България, хората дали всичко от себе си за да има сега какво да крадете, изроди долни!
Как не ви е срам?
Вие тъпи и продажни измислени политици от бандитската групировка ГЕРБ, вие дето се правите на патриоти, а никога не сте работили нищо (Кр. Каракачанов от 27 годишен е в централата на ВМРО и се прави на войвода, Волен Сидеров обиколи всички партии и вестници докато го намърдаха в НС, за Симеонов да не говорим).
Какво създадохте, какво построихте, какво дадохте от себе си с труд на България?
Нищо, нищо не сте направили за тази държава освен да грабите и облагодетелствате за своя сметка, далавераджии, бивши мутри и държавни престъпници!
Вие ще определяте какви огризки да подхвърляте на достойните българи, вие вдигате някакви минимални пенсии, а тези които честно са си правили цял живот вноските работейки в най-тежките отрасли на икономиката, науката, здравеопазването, въоръжените сили на България ще гледат по-високи пенсии през крив макарон...
Къде са ни парите които внасяхме за достойни старини? Къде?
Искаме си парите, мутри крадливи и измислени патриоти!
Не си ли ги получим ще вземем вашите, ама много ще боли, вервайте ни ...
Прошка няма да има!"

Публикувано във фейсбук групата "Русенци"

Източник: http://www.bnews.bg/article/240154-kade_sa_parite_ot_pensionniya_fond_koy_gi_otkradna

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!