Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шок и ужас в прокуратурата! От интерпол издирват Цецка Цачева и Валентин Радев с червена бюлетина

Рано тази сутрин при обмена на информация между службите в Европа, от Интерпол са съобщили на нашата прокуратура, че се издирват на територията на цяла Европа българската гражданка Цецка Цачева Данговска и българският гражданин Валентин Иванов Радев във връзка с извършено тежко престъпление и подпомагане на рецидивисти убийци да се укриват на територията на европейският съюз.

В началото никой не обърнал внимание, че става дума за двама български министри, защото от Интерпол не били изпратили снимки и помолили нашите родни служби ако може да намерят снимки на заподозрените и издирвани лица. Какъв бил шока в службите можем само да гадаем, когато се е установило, че става въпрос за министъра на правосъдието на България и министъра на МВР. Фамилията Данговска също не предполагала, че накрая самата Цецка Цачева ще се окаже издирвана с червена бюлетина от Интерпол.

Според запознати със ситуацията скандала ще е голям, защото пробива в системата на Интерпол и вкарването на невярна информация е извършено на територията на България и определено някой си прави шега с двамата ни министри, но пък има и логика, да ги обяви за прикриващи рецидивисти, защото с действията си относно случая с избягалите убийци от затвора и неадекватното държане и на двамата министри си вони на корупция и прикриване на престъпление.

Източник: https://xaknewz.blogspot.hk/2018/04/blog-post_386.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!