Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бедни сме не защото сме некадърни, а защото ни крадат и ограбват!

Мутренско-герберска демография!

За последните десет години милионерите в България са се увеличили от 3300 души през 2007 г. до 4800 през 2017 г., или с хиляда и петстотин човека. За същия период българите живеещи в България са намалели с един милион и половина. Сметките показват, че всеки един милионер „изяжда“ по хиляда българи. И докато българите стават все по-малко и по бедни, милионерите стават все повече и по богати. Това е резултатът от престъпното забогатяване на мафиотите превзели държавата ни през изминалите години. Защото тяхното богатство е спечелено не с честен труд, а е одрано от гърба на българите! Корупция, рекет и грабеж на бюджет и общини през корупционни схеми, обществени поръчки и ДДС далавери!

Разкритията на БОЕЦ за милиардите откраднати от ДДС, а това са пари платени от всеки българин, разкриват мащаба на ограбването на страната – 16.2 МИЛИАРДА лева! И това само от ДДС. А от обществените поръчки, колко? А от еврофондовете, колко? А от акцизи, колко? А от общините, колко?

ТОВА Е ПРИЧИНАТА за обедняването и обезлюдяването на България. Бедни сме не защото сме некадърни и мързеливи, бедни сме защото търпим една банда самозабравили се престъпници да ни крадат безнаказано. В резултат милиони българи бяха прокудени от зверската корупция, а останалите тук издържат паразитите-управници и дълбаят дъното! Защото свинете засищане нямат!

Последният пример – депутата от ГЕРБ – Гамишев, източил 200 000 лева ДДС и прехвърлил фирмата си на малоимотен бушон е олицетворение на управляващата ни мафия! После излезе и още един… Помним и шестте апартамента на Цветанов и огромните му хонорари, като „експерт“, помним и дворците на кметове, министри и депутати. Помним и как пари за лекарства в тази държава все няма, пари за майките на деца с увреждания няма, пари за лечение на деца в чужбина няма, пари за достойно увеличение на пенсиите няма. Но пари за нови луксозни джипки и лимузини за Буда има. И пари за крадене винаги има!

Та, запомнете! Докато ни управляват мутри, ченгета, мафиоти и комуняги, ще ставаме все по бедни, болни и нещастни! Докато начело на държавата са Буда, Пеевски и Цацаров, ще броим заминаващите и умрелите и ще закриваме болници и родилни отделения! Това е злото, което ни съсипва! Туморът, който ни убива. И от това зло отърването е само едно – на площадите! Това ще е битка за свободата ни, за живота ни, за държавата ни. Първо отстраняваме мафията от властта, после си редим държавата! / БОЕЦ

Източник: https://bultimes.com/%D0%91%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%BC%D0%B5-%D0%BD%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%BC%D0%B5-%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D1%89/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!