Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Европа потресена - Тази ограда да не е от захарен памук, след всеки дъжд пада

Европа е потресена от състоянието на оградата и иска обяснение от българското правителство, къде и как са похарчени стотиците милиони евро за оградата по границата ни с Турция. Наш източник в Брюксел ни информира, че евродепутати от Холандия и Чехия, днес ще внесат въпроси за оградата от захарен памук по българската граница в европарламента.

Според източника ни, българското правителство трябва да бъде разследвано как и защо са усвоени парите на Европа за защита на външната граница на Европа и да се иска от България да върне парите дадени от Европа. Това не е ограда са коментирали още евродепутати, а ярък пример на Корупция и крадене на пари.

След всеки дъжд от нея падат участъци, което от българските власти се обяснява с лошите метеорологични условия, но в Европа се питат, защо тогава са платени стотици хиляди евро на геоложки фирми да правят проучвания на почвата.

Към България в този момент пътуват и много еврожурналисти, които искат на място да отразят случая с оградата от захарен памук, защото за нея плащат всички европейски граждани и в момента не чувстват никаква сигурност и още по - фрапиращато е че тази ограда след като пада от един дъжд, какво ли би станало ако я натиснат едновременно 1000 мигранти - това не е оградата, това е висша форма на Корупция в България, коментират европейски журналисти.

Източник: https://xaknewsss.blogspot.hk/2018/03/blog-post_4534.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!