Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Знаем къде са подземните градове на елита, който иска световна война. Тях първи ще ударим, а не Ню Йорк и Маями!

В последен опит да спаси световния мир, руският президент Владимир Путин направи доста странно изказване.
Всъщност, не го направи официално, а чрез съветника си Павел Керенский.
След заседание на Съвета по стратегически въпроси, пред медии Керенский каза следното:
"Очевидно сили, различни от народите на западните страни, искат да провокират Русия отвъд точката на необратимост. Искат да изригне световна война, от която ще загинат милиарди хора.
Никой при нас не разбира защо го правят. Защо искат да убият собствените си народи.
Но ги очаква изненада - ние знаем къде се намират подземните им градове и огромните скривалища, които са изградили за себе си. Те се надяват да оцелеят.

Но президентът (Путин) е твърдо решил първо там да ударим. Имаме бомби, които стигат до 3 километра дълбочина на поразяване. Първите ни удари ще са срещу елита, който си мисли, че се е скрил на сигурно, докато хората горят. Първо те ще изгорят. А не Ню Йорк и Маями..."
С това предупреждение Путин вероятно има шанс да спечели време, защото западната корпоративна олигархи, която очевидно последователно със серия от мерки, провокира Русия, едва ли включва в плановете да бъде взривена. Народите на САЩ и Великобритания нямат значение, корпораторите биха ги жертвали. Но ако Путин удари подземните градове, тогава...
Обикновено такива обекти са далеч от градове и промишлени центрове, за да не бъдат мишена. Те могат да оцелеят, ако няма пряко попадение срещу тях, и това е смисълът им.
Ако обаче бомба падне точно върху обекта, се образува огнено кълбо, което не е само настрани, а е и в дълбочина. Кратерът обикновено е стотици метри, а ако зарядът е по-специален, отнася и километри. Няма начин някой да се спаси.
Дано този ход на руския светец да спаси нас - обикновените хора...

Г.Н.

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/03/blog-post_119.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!